Marko Mladenovic

Knjaževac

Član od: 05.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Originalni CD-ovi | Domaći

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moj savet je da nikako ne kupujete kod ovog prodavca. Prodat mi je izgreban disk za koji je prodavac rekao da je skoro mint. Pokašao sam da se dogivorim ali me je čovek blokirao. Užas! Nisam do sada imao ovako loše iskustvo u kupovini a kupujem preko 10 godina i na domaćim i na svetskim sajtovima.
Cd nije uopste izgreban. Isproban je i radi bez greske na mom plejeru. Da li ce raditi na svakom plejeru, to ne mogu da garantujem kao sto sam i rekao.

TV i Video > Video kasete

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Kasete su stigle u losem stanju i lose zapakovane. Daleko su od stanja "kao novo" kako je naveo korisnik. Na moju primedbu, jedini odgovor koji sam dobio je : "zao mi je. .. ". I meni je.
Kasete su kao nove.Sto se pakovanja tice paket je bio zapakovan propisno i uredno zasticen. To sto kuriri bacaju pakete to nije moj problem. Trebali ste njima da se obratite za odstetu a ne meni da dajete negativnu .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.