Marko Nikolic

Ćuprija

Član od: 11.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na fotografiji u oglasu je bio model crne boje, dobio sam beli. Kada smo se dogovarali čovek je rekao da ako mi se ne svidja uredjaj mogu da ga vratim. Kada sam rekao da želim da ga vratim jer boja ne odgovara fotografiji iz oglasa to je odbio. Nekorektan prodavac.
Uredjaj je poslat na vreme u stanju opisanom i taj koji je na slikama. Postovani kupac nije znao sta kupuje odnosno nije znao sta hoce.Nikakvu primedbu na stanje i ispravnost uredjaja nije naveo.Da uredjaju bilo sta tehnicki ili estetski nedostaje ne bi bio problem oko vracanja a to sto on nije gledao sta kupuje i nije pitao za informacije koje je kasnije naveo kao razlog za zamenu ne prihvatam kao reklamaciju i razlog za vracanje. Uredjaj je uperfektnom stanju i ako mu se ne svidja uvek moze lako da ga proda za isti ili veci novac.

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Placanje po dogovoru-NE iz razloga sto je korisnik sam predlozio uplatu na racun kako bih mu ostavio uredjaj sa strane. Korektna komunikacija-NE iz razloga sto me je korisnik blokirao kada je odustao od kupovine. Potpuno bez razloga! Ispostovan dogovor-NE iz razloga sto me je gospodin zamolio da uplati na moj racun kaparu zbog rezervacije (bio je na moru u tom trenutku). Pristao sam ali uplate nije bilo narednih 9 dana sve dok mi nije javio kako odustaje od kupovine. U medjuvremenu sam ja otisao na odmor pa je po njemu to opravdanje da nije morao da izvrsi uplatu iako sam ja naasio odmah u startu da dolazim tek 3.9 sto ke njemu odgovaralo jer se i on tad vraca sa odmora. Kada sam ga pitao da li je uredu da mi 9 dana prica kako uzima i kako ce sad odma da uplati kaparu tad me blokira i nemamo vise komunikaciju. Jako nekorektan clan. .Iskreno ne bih dao negativnu ocenu da me nije blokirao jer je sa tim gestom pokazao najgore u toj prici nepostovanjem.
Hteo sam da kupim uredjaj predlozio sam da uplatim rezervaciju. Broj racuna je poslat bez imena i receno mi je da uredjaj mogu da dobijem tek posle 03,09 kad se vrati sa odmora. Odustao sam od kupovine i uredno javio mnogo pre roka kad bi uredjaj mogao biti poslat.Na oglasu za uredjaj ni jednog trenutka nije stavljeno da je prodat ili rezervisan sto ja tumacim da se prodavao sve vreme.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.