Marko Nikolić

Aleksinac

Član od: 14.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao je karburator koji tvrdi da je za model testere kada mi je stigao nema veze sa vezom i nije za odgovarajuci model i kaze kako mi je poslao slike i da sam je rekao da je to to, sto je i tacno, ali cisto sumnjam da on nije znao da je to od neke druge testere, a navodno radi kao serviser. .. ..
Druze, ne znam zbog cega negativna ocena, kao sto si i trazio slao sam ti sve slike koje si rekao... Posle toga rekao si da je taj i da ti posaljem... Rekao sam ti da vratis ako nije ispravan, a ja nisam kriv sto ti ne znas koji ti karburator treba... Kao drugo, uopste nije rec o karburatoru za 026 vec za 051, nego si ti na mufte poslao poruku da bi ocenjivao nesto nelogicno...

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi vodite racuna ko kupuje od ovog. Narucio sam testeru koja je bila na, slikama ekstra stanje i snimak koji mi je poslao sve super da bi mi stigla testera koja nema veze sa slikama, i snimka. Testera je stigla u katastrofalnom stanju sva polomljena i izubijana i izradjena do maksimuma curi ulje ne podmazuje lanac curilo gorivo ma katastrofa izmenjao je pola delova na njoj a prijavio mi je samo karburator i amortizeri. Garantovao mi je da je testera u fulu potpuno ispravna. Trebao je da mi stigne i lanac sa macem i testerom i to nije hteo da posalje pa mi prodaje pricu kako je verovatno ispao iz paketa katastrofa i bruka a dobio je novac koliko je i trazio a dobio sam katastrofu koja ne vredi ni pola para od koje sam mu dao. Znam da ce sad postaviti kontra odgovore da sam dobio testeru ispravnu i za jeftine pare al nemojte verovati covek je notorni lazov i dno dna! On misli da narod ima para pa da kupuje testere svaki dan. BRUKA I SRAMOTA ZA OVAKVE LJUDE! !! !! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.