Marko Oglasi014

Valjevo

Član od: 22.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Xiaomi | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preuzima paket. Velika nula za ovog clana.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neodogovran i neozbiljan kupac, LCD sam mu poslao još 16.11. izbegava da preuzme paket, navodno ne može da stigne da preuzme i tako iz dana u dan, od sutra do sutra. Zato i ide negativna ocena, izbegavajte svaku saradnju sa ovim članom.
Covek mi je dao negativnu ocenu a paket kod mene. Kakvix sve ljudi ima ovo je strasno. Dokaze cu poslati administraciji da mi rese ovu ocenu. Pazi te se ovog coveka. Pozdrav za njega,ali ovako se ne radi!

Audio > Daljinski upravljači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na vrlo kulturan nacin sam "ispaljen". Nije podigao paket, istina, pisao mi je da je obavesten, da ce podici sutra, pa pise da nije opet stigao, podici ce u petak kad se bude vracao sa terena, podici ce u subotu. .. da ne brinem. .. .pa onda se opet javlja da ce mi biti sutra u toku dana uplaceno zato sto zna da ce mi se vratiti paket i da je kriv i da nece negativnu oceni i da ga cuvam dok se ne vrati sa terena. .. .medjutim. .. .nije uplaceno ni sutra (juce) ni danas, nije ni javio da nije stigao da uplati. .. a ja sam na svaku njegovu izjavu odgovarao sa "vazi", " u redu je", "ok". .. .danas mi se paket vratio. .. .platio sam postarine, "miniran" mi oglas (napisao sam da je prodato) i ko ga je hteo kupiti - odustao je pa sad kad ga ponovo postavim. .. .onaj sto ga je hteo kupiti. .. pomislice u sebi. .. .aha. .. .prodao, pa ga prodaje ponovo. .. .sigurno ne valja pa ga kupac vratio nazad. Zao mi je sto moram dati negativnu (zasto uvek neke stvari da se prelamaju na meni? ).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.