Marko Radisavljevic

Kragujevac

Član od: 12.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet/usluga odgovara opisu iz oglasa:  Ne! Prodavac je poslao tel opisujuci ga u oglasu bez ostecenja, zadnju sliku je slikao iz odredjenog ugla da se ne vidi da je baterija toliko izgrebana I izuljana kao da ju je neko nozem ljustio I grebao, takodje je naduvena kada sam upalio tel pokazao je dve crte nakon 5 min tel se ugasio Korektna komunikacija:  DA! Prodavac slatkoreciv I komunikacija je protekla u najboljem redu. Ispoštovan dogovor: NE! Prodavac je sakrio mane telefona i tako doveo u zabludu kupca tj mene. Ovo mogu da dokumentujem fotografijama zadnjeg dela telefona. Kada me prodavac kontaktira I vrati mi novac, kontaktiracu administratore da obrisu ovu ocenu!
Kupac je prvo dao pogresnu adresu, zatim nije odgovara na poruke da potvrdi novu pravu adresu, prilikom razgovora odgovarao je smao sa DA i NE bez ikakve komunikacije. Telefon je isti kao na slikama kojih ima dovoljno iz svih uglova. Telefon je primio u 12h a odlucio da mu se ne svidja i poslao poruku tek uvece u 22h.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.