Marko Radojević

Beograd

Član od: 10.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

S obzirom da KP ima limit od 700 slova po komentaru, prinuđen sam da priložim screenshot sa svojim obrazloženjem: https: //shorturl. at/xGSX3 Preostali linkovi vode ka screenshot-u na kojem se vidi kompletna konverzacija, kao i potvrda moje uplate. Određene detalje sam maskirao kako bih zaštitio svoju privatnost, ali i broj računa prodavca ukoliko se ispostavi da kupoprodaju nije mogao da realizuje usled privatnih obaveza. https: //shorturl. at/lmzR8 https: //shorturl. at/aNWY3 Iako se radi o relativno trivijalnom iznosu, ja ću biti prinuđen da slučaj prosledim svom advokatu ukoliko do kraja meseca ne dođe do realizacije kupoprodajnog procesa, ili povratka novca.
Sram Vas bilo, objasnio sam situaciju i poslao tastaturicu, koju nigde necete naci ni za mnogo vise para u gorem stanju. O tome nista niste napisali jer ste svesni situacije. U redu, prihvatam da ste čekali zaista dugo da tastatura stigne kod Vas ali nisam Vas prevario!! Da sam znao da ćete ostaviti negativan komentar za takav proizvod ne bih Vam ga nikad ni prodao ni poslao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.