Marko Savic

Šabac

Član od: 07.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedino sto je tacno iz oglasa je da je u pitanju LG L9 P760 sve ostalo je od P768, papiri, kutija, bele slusalice, punjac, ni sam aparat nije, kako kaze 10/10 pa je spustio cenu. .. Kada sam doticnoga nazvao prosto se nasao uvredjen i rekao da je to sve sto ima a o vracanju nivca kaze da ga ucenjujem. I ako sam licno preuzeo paket, po mraku, nisam stigao sve da proverim jer je fora "strasno zurim" tako da sto se tice poverenja i tacnosti opisa vise ne moze da se veruje. Na sve to kaze kako sam "ja bezobrazan". Sramota je sto se decko predstavlja da je iz Sapca sto nije tacno. On je iz Slepcevica. Razlog vise za negativnu ocenu je velika arogancija a to je ispod moga nivoa. Ne preporucujem saradnju.
Gospodin me dve nedelje non stop slao poruke na kp za telefon gledao ga je i po danu trazio najsitniju tackicu da se cenka...Kada sam prisato na cenu gledao je i kutiju i sve ,da bi kada je uzeo telefon posle nekoliko sati me zvao onda mu nista nije odgovaralo ucenjivao me da mu vratim deo para,mislim da svako deli moje misljenje da kada nesto pogledas i to dva puta i posle se zalis to se ne uvazava ,telefon je bio u perfektnom stanju za sve sem za gospodina koji je samo trazio razlog za obaranje cene,pa mu je cak i prasina bila ostecenje. Svako ce reagovati arogantno kada te neko napada i ucenjuje....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.