Marko Savić

Trstenik

Član od: 27.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da se menjamo. Ja njemu Huawei P Smart on meni Altos Hydra E2/AMD APU Quad Core/8GB DDR3/1000GB/Radeon HD 8280/DVD. Rekao je da je platio racunar trideset i nesto hiljada. Kada smo se sreli ja sam moj dogovor ispostovao. Doso sam kuci i video da je racunar kostao devetnaest hiljada. A receno je preko trideset. Ne moze da se uklope cene mog telefona i njegovog. Naravno moj je telefon polovan kao i njegov kompijuter. Pitao sam ga 'Covece ti si rekao da si ga platio preko trideset hiljada' on mi je pricao kako pricam gluposti itd itd. .. .i ja sam mu slikao i njegova izjava je bila kako on to nije gledao danas, samo je spontano pogledao. Sada trazi da se opet menjamo. Da ne bi sigurno dobio losu ocenu. Ali naravno da ce da je dobije. Budite pazljivi pri kupovini kod ovog coveka. Zna da laze.
Decko ocigledno laze.Istog dana kada je izvrsena zamena ponudio sam mu da mi vrati komjuter a ja njemu telefon,medjutim i to mu nije odgovaralo.Nije njemu problem cena jer je dobio realnu zamenu,ako nije zadovoljan zasto uporno odbija da svako uzme svoje sta je dao.Molim K.P. da ne prihvati negativnu ocenu jer zaista je ovaj momak jako drzak i bezobrazan.Javno izjavljujem da njega ubuduce izbegavaju za trgovinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.