Marko Vlatkovic

Pirot

Član od: 15.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

"Brate ako oces telefon da kupis kazi, prodajem nov telefon pod garancijom jos godinu dana, telefon radi bez greske i trenuto ga koristim tako da nemam drugi telefon da ti snimim video. " Ovo je dio razgovora dje covjek kaze da je tel NOV a tel je lose ocuvan ostecen dobro na ramu i izgreban na ledjima i prljav do bola i preko toga bi presao da mi je poslao garanciju i racun kao sto je rekao da ima medjutim nije poslao ni poslije 20dana a obecao za par dana. NEGATIVNA KO VRATA ZBOG NEPOSTOVANJA KUPCA!
Tako je,telefon je nov i pod garancijom,kao i sto pise u oglasu i kakav si ga dobio,Garanciju neces ni dobiti,a i sam vidis na slikama koje su bile na oglasu i dobio si i porukama,tako da ti papir ne treba,ne znam cemu negativna ocena...?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.