Marko

Požarevac

Član od: 02.12.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sto dalje od njega! !! Kod njega sam porucio pre mesec dana magnetni kabal i nastavke za mobilni telefon, prvo sto je bilo sumnjivo je da je za isporuku trebalo vise od nedelju dana kao da salje iz Amerike a ne iz Pozarevca, kad je stiglo dobio sam samo kablove bez nastavaka na sta se on smejao kao lud uz objasnjenje da je neko iz kurirske sluzbe to uzeo, i ko normalan reaguje tako na takvu vest, verovatno se radi o nekom klincu. Nakon toga se kao ponudio da mi opet posalje nastavke o njegovom trosku koje do danas nisam dobio sto sam i ocekivao. Slao sam mu vise poruka i zvao na telefona ali nije odgovarao, ali srecom imam njegovu adresu a i u svakom objektu poste postoje kamere tako da se vrlo lako moze utvrditi ko je uz nadlezne organe naravno. Dakle nikako ne porucujte nista od ovog, takodje cu zatraziti ukidanje njegovog naloga od strane KP.

Oprema za poslovanje > Zanati | Frizerska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bežite što dalje od ovog prodavca! !! Ne preporučujem nikako saradnju sa njim. Pre 9 dana sam naručio trimer, uredno platio unapred za trimer + dostavu. .. Čak sam up ratio i malo više nego što je tražio zbog provizije. Tog dana sam mu rekao da pošalje odmah preko pošte, kako bi sutra bilo kod mene. Posle par sati se javlja da je navodno poslao ali da su mu rekli da će stići tek za jedno 5 dana kod mene jer pošte ima problem. Tu mi je već odmah bilo sumnjivo jer kupujem preko 10 godina na internetu i pošta uvek radi dostavu preko postexpresa danas za sutra. Sem ono jednom kad su štrajkovali pre par godina ali i tad nije bilo da se baš toliko čeka. Kažem mu ja, onda mi pošalji broj za praćenje pošiljke pa kad bude došlo do moje lokalne pošte, ja ću otići da pokupim. On odgovara da nije trenutno kući, .. . Poslaće kad bude bio kod kuće. Taj dan prođe i ništa, ja ga zovem sutra da pošalje. Kaže poslaće ali sad je trenutno na poslu, zovem ga uveče da pošalje on mi šalje sliku iz provoda sa drugarima. .. , opet sutra, on kaže opet nije kući. Idem par puta u međuvremenu do lokalne pošte, nema paketa za mene. Posle sam i odustao jer ima da pomisle ljudi da nisam normalan, vidim da me ovaj pravi vola od mene i da me voza njegovim pričama. Posle toga mi kaže da kući ima 100 papira od postexpresa i da ga mrzi da traži. Kao da on ima sad preko 5000 pozitivnih ocena a ne 5 ocena i kao da šalje dnevno po 20 paketa pa se pogubio ali čak i tad se to ne dešava. Kontaktiram ga juče posle 8 dana od navodnog slanja pošiljke. .. opet slična priča. Danas više i ne odgovara. Negativna kao vrata. Pokrenuo sam postupak za povraćaj novca, a biće zatraženo da mu KP blokira nalog.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.