Marko

Beograd | Novi Bg.

Član od: 10.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Novčanici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stvarno ne volim da dajem negativne ocene ali ovom korisniku prosto moram. Pokušao sam da se dogovorim i vratim novčanik ali nije hteo da prihvati. U oglasu je naveo da je novčanik NOV. Dogovorili smo se da novčanik kupim za 2300 din. sa prvobitnih 2500 din. Takodje sam planirao da odem do korisnka na adresu stanovanja ali sam zbog puta odložio odlazak (sada se iskreno kajem, jer da sam video novčanik ne bi ka ni kupio). Bilo kako bilo, novčanik sam sutradan poručio na adresu misleći da je sve kao u opsu. Stigao miu je paket Post expresom, lepo upakovan. Kada sam otvorio video sam da je novčanik star i da se "kruni" i raspada. Odmah sam poslao sms korisniku, on nije odgovarao, Ponovo sam sutradan poslao sms i objasnio situaiju sa namerom da se dogovorimo oko povraćaja. Marko nije želeo ni da čuje tvrdeći da je novčanik držao u ruci i da je nov, a da ga je prodao zato što je njemu mali i ne odgovarajuci (mislim na novčanik; ). NIkoga neće osiromašiti 2300 dinara ali je moja preporuka da se pazite ovakvih prodavaca. P. S. sva prepiska i slike novčanika koji se raspada su na uvid svakome ko misli da izmišljam! !!
Gospodin je dogovarao kupovinu novčanika uživo, čak je i spustio cenu i uzeo adresu dolaska. Potom je rekao da mu je daleko i da ne može da dođe. Zbog takve neozbiljnosti Miladin je istog trenutka blokirana KP, što znači da više nije mogao da vidi moj oglas novčanika niti moje podatke, ni broj telefona. Sutradan dobijam SMS poruku na broj sa mog KP naloga koji je blokiran za Miladina, koji je dao negativnu ocenu i kome u KP profilu piše da je iz Beograda, a u SMS-u piše da Anđa Milovanović iz Smederevske Palanke poručuje da kupi novčanik, broj pošiljke PostExpress, PX058261755RS i preuzima ga dan kasnije. Dan posle dobijam negativnu ocenu od Miladina koji je blokiran pre prodaje novčanika drugom novom licu - AnđI Milovanović. Znači, Miladin poručuje nov novčanik na tuđe ime, pošto ga je kao blokiran opet pronašao preko drugog profila i opet video iste slike novog novčanika, za koji posle tvrdi da se raspada. Za pametne je I ovo dosta! Za sve što prodajem predlažem lično preuzimanje i probu u zavisnosti od artikla. Ne prodajem pokvarene i/ili oštećene stvari upravo iz razloga što svako takve stvari može videti na drugačiji način, svakakvih kupaca ima danas. Sve što šaljem dodatno kontrolišem pre slanja. Nakon slanja nemam kontrolu nad poslatim stvarima. Prodati novčanik i jeste bio NOV, i zaista sam se dvoumio da li da ga zadržim za sebe jer smo o tome pričali pre prodaje. Na žalost šta je radjeno sa novčanikom nakon isporuke, ili se eventualno desilo u toku transporta što je mala verovatnoća, ja ne mogu da znam ali svakako ne dozvoljavam da me neko ubedjuje u nešto što jednostavno nije istina “da se novčanik raspada”, mislim smešno, posebno što je inicijalno dogovoreno lično preuzimanje. Da li je realno da neko ko prodaje nov artikal koji se “RASPADA” dogovara prodaju uz lično preuzimanje? Kao što korisnik navodi, nije se pojavio lično i na kraju je tražio isporuku u drugi grad i na drugo lice.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodao mi tastaturu koja nije odgovarajuca iako je dogovor bio da je vratim ako nije odgovarajuce a sad se krije nece da se javi, blokirao mi je telefon, sta reci zbog hiljadu dinara. ..
Tastatura je prodata u Beogradu, i kupac i ja smo iz Beograda. Prodata je u viđenom stanju - UŽIVO, ispravna je i odgovarajuća za njegov laptop, sve je bukvalno isto! Kupac je poneo laptop, došao uživo i proveo je sa mnom više od 20 minuta. Dva puta sam išao od njegovih kola do kuće kako bi našao odgovarajući šrafciger da bi montirali tastaturu, ali šrafovi su bili čudni. U viđenom stanju, uživo, ostalo je da kupac to sam kući odvrne i montira. U viđenom stanju uživo mi je dao 1.000din i otišao kući. Cena je spuštena sa 10€. S obzirom da član prvo preti i traži nazad novac bez ikakvog osnova, a da je pritom sam uživo video i kupio od mene tastaturu, nema nikakve dalje priče sa takvima čak i da se radi o "50" din. Opis iz oglasa ne može da bude netačan jer je sam uživo video šta kupuje, ne radi se o detetu već odrasloj osobi! Šta očekivati od osobe koja na Kupujem Prodajem nema ni ime već su mu ime crtice i linija "-------- "! Kako i kada sam ja mogao njemu da blokiram njegov telefon? Zaista smešno i nerealno, molim Administaratore KP da reaguju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.