Marko

Beograd | Voždovac

Član od: 05.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da je maticna kao nova, tu i tamo fale neki delovi koje ja imam sve. Rekao da ce da posalje i ram memoriju ali nije, navodno zaboravio. Nema veze. Maticna nece da upali ni sa jednom memorijom koju imam ddr2, ni sa jednim procesorom 775 dualcore. Sve bi bilo u redu samo da maticna radi, ovako nista ne zameram. Cena bila primamljiva ja se zaleteo, sta sam drugo i mogao da ocekujem za 800din.
Kupac je trebao da zna u napred da kupuje kuciste sa maticnom koju je proizveo Intel maticna zahteva ram memoriju I procesor bas za Intel ili AMD ploce pa je normalno da ne podrzava I nece podici sistem,ram memoriju nisam poslao naknadno jer je nisam nasao.kada sam rekao da nemoze stavljati koju god memoriju hoce rekao je da menjam majstora koji mi je detaljno objasnio kakva je ploca I sta zahteva po fabrickim propisima.toliko od mene.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pri kupoprodaji došao sam mu bukvalno na noge. Kupoprodaja obavljena korektno Kupac posle par dana prijavio neispravan uređaj. Ponovo dolazim na istu lokaciju posle par dana. Čekam oko 20 minuta. Kasni, kaže posao. Razumem. Uređaj sam mu zamenio za drugi. Nisam detaljno pregledao uređaj, MOJA GREŠKA. Uređaj je otvaran i oštećen. Vrlo neprijatno iskustvo!
USB adapter je savrseno radio par dana nakon cega je poceo da se gubi,sve dok nije prestao raditi,kontaktirao sam prodavca i poslao mu sliku sta se desava sa WiFI adapterom,dakle vidi racunar USB WIFI ali nevidi ni jednu mrezu,saljem sliku gde se slaze da mu neispravan vratim,doplatio sam za nijansu kako on kaze bolji,dobijam poruku da sam modem otvarao.!!! Sta ja dobijam ako modem otvorim to ni sebi nemogu objasniti,niti sam otvarao niti bi time ista dobio,od pokusavanja resetovanja modema vise puta je vadjen iz USB prikljucka od cega je isti dobio lufta i sada sam ja "otvarao" adapter. Naj iskrenije zalim sto ovde nije moguce kaciti slike... Zahvalan negativnom ocenom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.