Marko

Barajevo

Član od: 28.01.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Komode i TV komode

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao sa čovekom sam pokušao da napravim dobar dogovor, nekoliko njegovih stvari sa oglasa za moj foto ram, ispoštovao sam mu i jednu reklamaciju, jer prvi ram nije radio sasvim ok, ali me je drsko zavrnuo poslavši mi polomljene i trule stvari(koje nisu pol. u transportu) za koje mi je predhodno rekao da su nove ili ok, i još mi pominje par ogrebotina koje je našao na ramu koji se prodaje bez ambalaže. .. moram ovako da prijavim, nikako ne preporučujem saradnju. ..
+ umanjena vrednost mojih stvari za 800 din, + polovan RAM koji se prodaje kao nov, ... stvari su koje sam poslao, tj staro drvo u funkciji lampe, kod mene je vec par godina i da je to tako trulo kako dragi dusan opisuje zasigurno bi primetio kada sam pakovao...za kuler nigde nije pisalo da je nov ,nego polovan i nema nijedan tehnicki nedostatak, + sto je to dodato bez dodavanja vrednosti mojih stvari, znaci bukvalno je isao gratis ja jos dve stvari... jedno sto sam mozda ostao duzan jeste PTT, za koji sam bio rad da platim, ali posle svega nesto se i ne osecam obaveznim jer sam platio ptt za RAM sto nije bilo moje, a to sto gospodin prodaje polovne neispravne ramove kao nove, to nije moj problem... pozdrav sve najbolje... Opis iz oglasa tačan: Ne ??? a kako je to vas opis tacan kada se prodaje polovan ram kao nov??? Komunikacija protekla dobro: Može bolje sta tu moze bolje ne znam, zvao sam ja stalno i slao poruke i SMS.. Ispoštovan dogovor: Ne jedini deo mog dogovora koji nije ispostovan je PTT , ali sam ga platio za RAM tako da se to ponistava..

Kolekcionarstvo > Stari uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Covek je u oglasu napisao da je singerica ispravna i da joj samo fali kais. Masina je toliko zardjala da ne moze rukom da se pokrene. Totalno razocaranje! !
Kada bi ste se odlucili za nesto bilo bi u redu, mene ste zvali i na fixni broj od komsije trazili mene, da me ubedjujete da masini nedostaju neki delovi, no nema veze, kais jeste pukao, a sto se ostalih delova tice svi su tu, a verujem da bi i vi zardjali da ste stalaji 15god na jednom mestu...Toliko ste se razocarali d ste je posle placenih 1500din prodavali za 6000 ili 7000 u oglasima u svakom slucaju svako dobro...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.