Marko

Novi Bečej

Član od: 23.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupila sam graficku za koju je prodavac tvrdio da je potpuno ispravna. Platila sam 5500 din ali ispostavilo se da je neispravna, a on odbija da je primi nazad. Na njoj se vidi i da su neki lemovi prepravljani. Kasnije sam uocila da on vec ima pozitivnu ocenu za isti predmet.
Graficka i jeste bila potpuno ispravna,ja sam postavio slike koje sam ja slikao,a ne sa interneta,i jos sam dodao da cu poslati jos slika ako je potrebno,ja odbijam da primim graficku nazad,jer sam poslao potpuno ispravnu graficku,a hoce da mi vrati ne ispravnu,sto se lemova tice,to mozete samo da izmisljate,jer sam ja uzeo tu graficku novu i nikad je nisam popravljao jer nije bilo potrebe za tim,a sto se tice ocene,to je neki klinac hteo da je kupi i unapred me ocenio,a zatim prestao da mi odgovara na poruke..Nije u redu da se ovako lako i bez razloga dobijaju negativne ocene.!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.