Marko

Novi Sad

Član od: 01.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji je u oglasu odgovara opisu samo spolja. U telefon je ubačen krekovan softver za evropsko tržište. Na kutiji telefona je oznaka G975F koja je upisana i u nelegalan softver. Posle 4 dana na telefonu se pokvarila kamera, odnet je u servis gde se ispostavilo da je telefon otvaran, ubačeni neoriginalni delovi i neke kineske nalepnice. U originalnom biosu na ploči piše oznaka G965N što je oznaka telefona koji su rađeni isključivo za tržište južne Koreje. Telefon koji je oglašen kao nov je prvi put upaljen Maja 2018, što i piše u info. Tel. Popravljan, ne podleže ni jednoj garanciji. Prodavac tvrdi da je telefon nov i ne želi nikakvu vrstu dogovora oko rešavanja problema. Rekao je samo da sam trebao da mu vratim telefon da ga odnese njegovom serviseru. Pažljivo sa ovim prodavcem, roba je sumnjivog porekla a o politici poslovanja ne bi ništa komentarisao.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ja sam menjao s covekom note 5 za iphone 6 iphone je radio extra sat vremena posle se samo izbrisala kartica ja sam zvao coveka da se dogovorimo da se vratimo telefona al on je reako da je prodao nota i blokirao mi broj a posle 3 sata sam video nota kod njega u oglasu jako je neozbiljan
Sto lepo ne napises da si me zvao da se izgubio signal, ja sam dosao i ponudio koju god opciju hoces, pa si izabrao da ti dam pare za popravku koje si i dobio, cak si dobio opciju i u koji servis da odneses ali to je moglo tek za 2-3 dana... na kraju si se sutradan opet predomislio i hoces nazad tel. Znaci za popravku si dobio pare sto si sam izabrao! Maksimalno sam izasao u susret ali nisam budala da me neko ucenjuje.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prilikom kupovine telefona prodavac mi je rekao da je telefon bio izlozen na nekom prodajnom mestu u Svajcarskoj. Pitao sam prodavca da li moze da mi da neku radnu garanciju, bar 7 dana na sta je rekao da ne moze to, zato sto na telefonu moze nesto da se desi za 7 dana a mozda se i ne desi. Sa telefonom nije moglo da se razgovara posle par dana, prekidali su se pozivi. Pitao sam ga da li zna nesto o tome, rekao je da ne zna, telefon je radio super i da nosim u servis. Nosio sam u par servisa i svi su rekli da je ili ploca ili antena u pitanju. U jednom od servisa je decko rekao da je telefon otvaran i da je ko zna sta radjeno sa njim i da je menjanje ploce jedino resenje. Nisam dalje kontaktirao prodavca. ..
Telefon ste od mene kupili u odlicnom stanju i ispravan, sve ste istestirali. Nazvali ste me posle 2 nedelje i rekao sam da donesete telefon da vidimo u servisu o cemu se radi, vi niste doneli posto ste otisli iz NS pa vas je mrzelo. A to sto su vam rekli da treba ploca da se menja to je sigurno neki "dobar" majstor

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je rekao da telefon trazi da ukucam sifru za icloud nalog samo kad se upali telefon par puta i prestane, medjutim to se dogadja svakih 5, 6 sekundi, u sred igrice i slicno. Takodje je naveo da fingerprint radi, a fingerprint ne radi, navodno njemu je radio i posto je moja sestra preuzela telefon u Novom Sadu i donela je meni, navodno se u transportu nesto pokvarilo, a u servisu mi je receno da je menjan display. .. Isto tako mi napise da mogu da ga vratim i da cemo se sutradan cuti oko povratka, ali sutradan je zapoceo novu pricu: moze mi vratiti 200 eura, umesto 240 ili mi moze dati lumiu 950 i moja doplata. I odjednom je na aerodromu i ide van zemlje haha. Znaci izbegavajte ga! !!
Telefon koji sam prodavao je bio sa već aktiviranim icloud nalogom bez prava na reklamaciju kao takav i kupac je to znao. Mogao je da se tako koristi medjutim sa vremenom sve cesce trazi icloud sifru i to je to, na oglasu je naglaseno sve i bez prava na reklamaciju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.