Marko

Niš

Član od: 08.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Mislio sam da necu doci u situaciju da nekome dam negativnu ocenu, ali za sve postoji prvi put. .. !! !Doticni prodavac Marko prodaje klesta iz oglasa (Knipex armiracka klesta), medjutim na slikama iz oglasa se vidi da su klesta kopija(Kinex) na sta ja skrecem paznju prodavcu i pitam da li ima original klesta. .. ?? ? Marko odgovara da ne zna kako da proveri ali da ima vise klesta na stanju. Rekao sam da proveri da li imaju zig na mestu gde se spajaju, nakon cega salje slike na Viber sa Knipex 991 300 original klestima sa zigom zbog cega pristajem na kupovinu. Ostavljam adresu za slanje, na Viberu, takodje i ovde na sajtu KP. .. !! ! Culi smo se i dogovorili u ponedeljak 30.05. ,salje klesta u utorak 31.05. ,danas 01.06. , preuzimam klesta ali Kinex kopiju koju sam platio kao original. .. nije ispostovao dogovor, sa namerom je to uradio posto od 17h pokusavam da stupim u kontakt sa doticnim da mu vratim klesta a on meni novac, ali se ne javlja na telefon, a oglas je brze bolje obrisao. .. !! !Jos sam ponudio doticnom da pitam kolege s posla, na sta je rekao na vise komada ide popust, sreca pa niko nije porucio, posto bi posle ja morao iz svog dzepa da placam. .. !! ! Imam sve prepiske sa sajta kao i prepiske i slike sa Vibera. Covek je tipican, zaobidjite ga ubuduce. .. !! !
Sta je bilo na oglasu to si i dobio sta si ocekivao da dobis klesta duplo jeftinije.Ja sam ti ponudio klesta original sa zigom po vecoj ceni od navedene koja je bila Veca od kopije klesta.A ti hoces da ustedis kazes da ti je skupo mnogo ja ne mogu da poklonim klesta.Stvarno sramota kakvih ima!!!!!! Imam i ja prepiske poruka gde si mi napisao da su ti 40e mnogo za original klesta.Sto je bilo u oglasu to je dotični dobio i po toj ceni koja je bila na oglasu,sad se mozda kaje da je mozda trebao da kupi original a ne kopiju.Jos i salje pretece poruke,SRAM TE BILO!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.