Marko

Beograd | Voždovac

Član od: 07.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sega

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno sve da posalje paket, prvi dan ispala u smislu nije stigao da posalje a brat nije tu, "salje ujutru", sutra dan vec prica na telefonu kako nije njegovo. .. Dogovor je dogovor, a ti druze vidi sta je tvoje to prodaj a ne da vodis ljude u zabludu i bezvezne konverzacije. ..
Sa vlasnikom se ne dogovori meni daje ocenu. bas si me ostetio. xaxxa covek nece da mu posalje jer trazi za dzabe da mu se nesto proda. cuvaj se virusa. sa srecom

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nista ovako, covek je narucio grafiku od mene, jos mi je naglasio da mu se posalje sa postexpresom do 19, ispostovao sam dogovor. .Ali naravno kad je trebao da preuzme grafiku odjednom je morao da otputuje u inostranstvo i rekao mi je da nece da podize grafiku. Slucaj je jasan poruke stoje u sistemu, jos me je i blokirao. Znaci pre nego sto nesto doticni naruci. . UPOZORENJE! !! NE SLATI MU PRE NEGO STO VAM NE UPLATI PUN IZNOS! !!
nudjeno mu je da mu uplatim postarinu ali on nije hteo vec kao nesto pretio... tako da nije bio problem u 300 din koliko je bila posiljka nego je on hteo posto poto da se oslobodi kartice.. ko zna sta nije bilo sa njom uredu... tako da sva sreca pa nisam bio tu da podignem... a novac sam mogao da mu posaljem ali posto se istripovao na kriminal bilo je dovidjenja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.