Marko

Niš

Član od: 18.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Skroz nekorektan kupac. Spustim mu telefon za 500 dinara, a on ne podigne paket i ja platim dupli ptt 450 dinara. Izbegavati saradnju sa clanom!
Žao mi je što postoje ovakvi ljudi, a ponajviše što su ovde registrovani na sajtu i u svako doba dana spremni da vas prevare i pošalju - verovali ili ne - PRAZNU KUTIJU, umesto ugovorenog mobilnog telefona. A zatim bez imalo griže savesti, da vam daju negativnu ocenu! Ja još uvek ne verujem da je ovo moguće na KP-u, ali dobro! Naime, sa ovim čovekom sam se dogovorio da mi pošalje potpuno ispravan telefon LG L80. Oglas nije stajao ni 10-15 minuta, već ga je obrisao, nakon našeg dogovora. Na poruke koje sam mu nakon toga slao preko Kupujemprodajem servisa, nije odgovarao. Pitate se zašto, pa da bih kasnije bio onemogućen da ga ocenim negativno. A reći ću vam i zašto u nastavku. Nakon toga, on mi se javio telefonom, očigledno izbegavao da išta odgovori preko KP-a. Dogovorili smo se dok mi bude stigao paket sa telefonom u Niš, da mi pre toga pošalje sliku lične karte preko viber-a.. Naravno, on je to izbegavao.. Sve više sam počeo da sumnjam na to da je poslato ko zna šta, umesto dogovorenog telefona. U ponedeljak 26.07.2016. god kad je i poslao telefon, tek mi se uveče javio, i počeo da me bukvalno ispituje i uznemirava "šta će meni njegova lična karta". I posle višeminutnog ubeđivanja, OVAJ ČLAN JE PREKRŠIO DOGOVOR, I NIJE HTEO DA MI POŠALJE SVOJ BROJ LIČNE KARTE ILI DA JE SLIKA, A TO JE BIO OSNOVNI USLOV DA JE PRIHVATIM PAKET KOJI JE POSLAO.. U razgovoru nakon toga sam mu rekao, da ja ne smem prihvatiti paket, a da nemam neko pokriće, npr. broj lične karte, da bi on počeo da mi priča o tome da mu ni policija ne može ništa, čak i u slučaju da mi pošalje slomljen tel ili praznu kutiju jer iznos nije veći od 7.000 din. Zatim, kaže mi on: "evo ga moj komšija blizu mene, skoro poslao Iphone za 20.000 (a ustvari točkić od fotelje) i prevario nekoga i sad evo uživa na moru. Pa šta mu mogu? Ništa!".. Na kraju razgovora ovaj čovek, iliti dotični "Coja" kaže mi "ma ne moras ti ni da prihvatiš paket, neću se ja naljutiti". Ja mu odgovorih, "ukoliko mi ne pošalješ br. svoje lične karte po dogovoru ja stvarno neću imati osnova da primim pošiljku". Očigledno, skapirao je da ako mi da svoj br. lične karte da će postati laka meta nadležnim organima, te i shvatam zašto mi je predložio na kraju da ne uzmem paket. Nakon, toga, stigao je paket, i naravno bez trunke razmišljanja nakon svega ovoga odbio sam paket. I EVO DOBIO SAM NEGATIVNU! HVALA NA OCENI DRUŽE, ŽELIM TI SVE NAJBOLJE! A VAMA KOJI OVO ČITATE, SAMO IMAM DA KAŽEM: TOPLA PREPORUKA OD MENE: ZAOBIĐITE OVOG ČLANA KP-A U ŠIROKOM LUKU. Zamalo da me prevari, pa tako ogorčen što nije evo šta mi je učinio! Eto to je moje iskustvo, svakako malo opširnije, ali da se zna šta je istina!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.