Marko

Kraljevo

Član od: 03.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Slušalice za mobilne telefone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje nekorektan clan. Porucio slusalice jos me zamoli da ne saljem odma nego u ponedeljak da ih posaljem, medjutim ja mu u nedelju pustim poruku da ostavi adresu jer je samo rekao da posaljem a nije naveo na koju adresu a on niti odgovara a poruke ne cita. Iako je rezervisao i rrkao da posaljem mogao se lepo javiti ako je nesto iskrslo a ne kupovati stvari i onda se ne javljati. Pre nego sto bilo sta trgujete sa ovim clanom razmislite dobro ispod je komunikacija sa njim da vidite kako covek radi: Miki Moze dogovoreno Pročitano 14.12.2017 12:47h Marko Odgovori Jer trenutno nisam kuci pa da se ne desi da zalutaju 14.12.2017 12:47h Marko Odgovori Jel mozes da mi ih posaljes u ponedeljak? Ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom, totalno nepouzdan clan!
Rodjeni ja sam lepo rekao izvini i lepo sam naveo da jos uvek nisam kuci niti cu biti narednih mesec dana. Dzabe se ljutis. Ja hocu da kupim slusalice ali nema ko da ih primi kod kuce. A usput sam lepo rekao da ako ih ne prodas za mesec dana da cu da ih kupim kada dodjem. Pozz veliki. Mnogo daleko vrednije i skuplje stvari sam i kupovao i prodavao i svi su bili zadovoljni tako da me ovaj tvoj minus apsolutno ne zanima. Pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.