Marko

Niš

Član od: 31.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nece da ostavi svoj broj telefona, prodaje neispravne stvari kao ispravne. Neodgovara na poruke posle toga. Uzeo sam grafike licno, predao mi ih njegov brat, koji mi je kasnije refundirao stetu. STO DALJE OD OVOG KORISNIKA.
Dakle, da pocnemo!!! Ovaj ''gospodin'' je kupio 5 KARTICA UKUPNO OD MENE. I to 4 komada ASUS R9 380 i 1 komad MSI R9 380. Idemo sad redom.... PRVO! Preuzeo je kartice licno I TOM PRILIKOM IH JE PROVERIO SVE DO JEDNE DRUGO! Tek nekoliko dana kasnije je rekao da MSI ne valja. Dakle, NE SVE kao sto tvrdi, vec SAMO MSI. Ove 4 ASUS-ove su ok, kaze on! EVO I SCREENSHOT-a prepiske gde se vidi da je potvrdio da 4 kartice RADE a da SAMO SA JEDNOM IMA PROBLEM. Dokaz > > > > > https://i.imgur.com/w4tEos0.png TRECE! Rekao je da nakon sto sam mu prodao ne odgovaram vise na poruke, STO JE LAZ I KLEVETA!!! (Dokaz: na slici gore se jasno vidi da kada mi je rekao da ima problem sa karticom, ja sam mu odgovorio cim sam video poruku. Ne za dan, ne za nedelju dana nego vec za desetak minuta i pitao sam ga da mi opise kako se problem manifestuje! U ISTOJ TOJ PORUCI POTVRDJUJE DA SU OSTALE 4 KARTICE (ASUS) OK!!!!!!!!) CETVRTO: Cim je rekao da ima problem sa jednom karticom, ODMAH JE POCEO DA PRETI Kaze ''da ne pravimo problem bezveze'' (pritom ne znajuci ni kome preti...) I meni se desilo jednom kada sam kupio da nece da radi kartica, pa lepo kontaktiram prodavca i zamenimo za drugu. (desava se, kupovao sam kartica odavde za preko 1000$) I PETO, UJEDNO I POSLEDNJE. Novac za tu jednu problematicnu karticu JE DOBIO. Karticu NIJE POSLAO NAZAD NEGO JE ZADRZAO ZA SEBE!! (Ovo je sumljivo samo po sebi!) I nakon uvazene reklamacije, ON SE USUDIO DA MI DA NEGATIVNU OCENU I NAPISE GOMILU L A Z I PRITOM. I ocena mu je odobrena?!?!?! To nigde ne bi bilo moguce, kada se uvazi reklamacija!!!!! Zbog svega ovoga, zbog iznosenja neistina o meni JAVNO, kao i iznosenja LAZI i klevetanja bez ikakvog osnova, predata je prijava nadleznim organima zbog klevete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.