Marko

Beograd

Član od: 19.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija nemam zamerku nikakvu sve je lepo proteklo ljubazno ispostovao poslao slike dodatne i snimke. Kosilica radi na kratko dobro ali cim se ugreje dobro cim malo vise radim snjom, primer posle 10 min ona napuni filter vazduha uljem i pocne da dimi sto znaci da pocinje da trosi ulje preko iber laufa, sto dodatno znaci da je motor produvao. Ja sam lepo pitao vise puta da li kosacica trosi ulje i da me nista drugo ne zanima sem toga, jer imam istu takvu fizicki u top stanju i da je na njoj sve uredu sem motora isto trosi ulje vise nego benzin : ) i ako je sa njegove dobar motor da prepakujem na moju i od dve napravim jednu dobru. Clan je tvrdio da nije primecivao da dimi samo malo na prvom startovanju sekundu dve i posle nista, kosilica u sasvim solidnom stanju njega je dobro sluzila sluzice kaze i mene a imam i moju za delove pa cu od dve lose da sredim jednu losu. : D Po njegovim pozitivnim ocenama i lepoj komunikaciji bio sam ubedjen da je sve ok i da me nece zavrnuti medjutim nije tako, ne treba ipak verovati i imati poverenje ako neko nema nijednu negativnu ocenu budite oprezni ne kazem da ga treba izbegavati ali samo bolje obratite paznju sta kupujete. Druze izvini bas sam se dugo dvoumio dal da te ocenim negativno ili ne ali lepo sam te bio pitao vise puta dal je masina oke ti si tvrdio da jeste ali ipak nije i verujem da si video i sam to ali sad sta je tu je nisam ni ja ostecen mnogo za tih 6700 din a neces ni ti biti za jednu negativnu ocenu naucicemo bar nesto pametno od svega ovog. pozz u svakom slucaju.
Posle 20 dana koriscenja kosacice pod ko zna kakvim uslovima clan mi daje negativnu ocenu.Nije mi jasno druze sto se nisi javio odmah prvi dan kad je stigla i rekao ne svidja mi se ili vec sta ti smeta i ja bih ti vratio novac a ti meni kosacicu nego me to ni u jednom momentu visesatnog opsirnog dopisivanja desetak dana posto si je koristio nisi ni pitao ali si mi ipak dao negativnu ocenu.Opet ponavljam meni se to sa tom kosacicom dok je bila kod mene nije desavalo,a bila je nekoliko godina kod mene.Rekao si sta si imao pa nek ko ovo bude citao sam prosudi da li treba saradjivati samnom ili ne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.