marko

Smederevo

Član od: 28.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa doticnim Markom sam imao izuzetno neprijatno iskustvo. Poslao sam mu telefon koji je kao nov, sa garancijom i spustio cenu 5e iako je i pre spustanja bio najpovoljniji na kp-u, ali nebitno, bio mi je visak i nije mi stalo do 15,20e. Zaboravio sam slusalice da spakujem i tu pocinje proganjanje da posaljem, nisam stigao odmah jer sam imao obaveze a u mom mestu ni nema posta tako da moram da idem u mesto pored, nakon par dana konstantnog proganja poslao sam mu obicnim pismom, ali posle 5,6 dana opet pocinje proganjanje da nisam poslao i da mu uplatim novac u vrednosti slusalica. S obzirom da mi se pismo nije vratilo on ga je verovatno uzeo, ali dobro, slanje novca sam odbio ali sam pristao da posaljem jos jedne slusalice. Otisao sam odmah sledeci dan, kupio i poslao, ovaj put preporucenim pismo. Putem vibera sam mu poslao pismenu potvrdu o slanju. Nije javio da je stiglo, pa sam ga pitao da li je sad sve u redu, na sta nisam dobio odgovor, sledeci dan sam ponovo pitao na sta je odgovorio - nisam dobio nista, necu vise da se mlatim sa tobom. To je bio vrhunac, ujutru sam otisao u postu da proverim i receno mi je da preporuceno pismo NIJE PREUZETO I DA JE U PROCESU VRACANJA POSILJAOCU. Znaci kada stigne ja opet placam postarinu, jedne sam mu vec poslao, bacio pare na druge i slanje istih i to stvarno nema smisla. NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM!
Covek je napisao telefon u full opremi . Dobio sam kineski punjac i bez slusalica. Ako je vec naglasio da je full oprema neka ispostuje to. Meni ni jednom nije dosao postar! To je do njih a ne do mene, sto ne bih preuzeo posiljku kad vec stigne, nego je doticni hteo da ustedi pa je slao nekim pismima itd. Da ne duzim , TELEFON SAM REGULARNO PLATIO I ZELEO SAM DA DOBIJEM SVE STO PISE, STO I JESTE MOJE PRAVO. Svaka cast, pozdrav

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stavio 100% original samsung . Da nemam na poslu original, mozda bi i proslo, jako su slicni, ali: 1. Original kad se prikljuci na punjac ne svetli uopste, a tvoj svetli crveno i kad stavis tel upali plavo 2. Kad se na original stavi tel tek onda se pali plavo svetlo, i na kraju punjenja promeni na zeleno. 3. Original mi puni do 100% za oko 3h, a na tvojoj verziji posle 15min punjenja pise da je ostalo jos 6h+ Original kad napuni 100% pali zeleno svetlo i prekida punjenje, a kopija nastavlja da puni i polako ali sigurno "przi" bateriju. link za review originala na youtube-u. I dalje vrda oko vracanja para. Nekorektan prodavac. Sve u svemu nadam se da cu bar drugima pomoci da se ne zalecu zbog niske cene. I da sacuvaju baterije svojih telefona!
Covek je hteo da me zezne. Da mi kao vrati punjac sa otkupom a ko zna sta da mi posalje. Nisam hteo da nasednem na tu njegovu pricu i on je pretio. Ja sam mu rekao ako mu ne odgovara da vrati punjac a cim mi bude stigao ja cu da mu uplatim pare postom ili na racun i da cu da snosim sve troskove. Ne znam sta da kazem za ovakvog kupca. Ne korektan. Uzas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.