Marko

Valjevo

Član od: 01.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | CRT televizori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, predmet uopšte nije kakav je opisan. Dobio sam televizor koji je neispravan. Pricao sam sa Markom koji mi je rekao da to nije njegov problem. Kada sam pokušao da popravim tv, da vidim šta mu je tačno, majstor mi je saopštio da je puknuta ploča (imam i sliku ploče ), inače cena popravke je 3000 dinara koliko sam platio i sam televizor. .. Takođe mi je rekao da to nije moglo da se desi u transportu jer je prosto nemoguće. Inače televiyor je bio već popravljan, stoga predmet nije onakav kako je opisan.
Druze nemoj dzaba lagati druge ljude,a pogotovu mene! tv je poslat u pefektnom stanju,i perfektno je radio.Tv nikad nije bio na popravci.Ja sam tebi poslao odlican tv a meni negativna ocena zbg tvojih gluposti i lazi.Stvarno nekorektno od tebe!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.