Marko

Loznica

Član od: 16.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo da se i ja pridruzim sa negativnom ocenom. Ja sam zanemario prethodne 3 negativne ocene I prosao kao bos po trnju. NE VERUJTE u opis predmeta koji prodaje, namerno mane ne fotografise. Meni je poslao bicikl koji je u naslovu bio opisan kao NOV sa novim kvalitetnim SCHWALBE gumama a samo jedna Nova a druga stara i kineska. .menjac srednji kao kvalitetan Deore a ono Sis osnovni model. .korodirala vila. .prednji disk ne koci. .menjac krci mora da se steluje. .a o ogrebotinama da ne pricam. A napisano NOV 100% ispravan. .dao sam predlog da resimo situaciju ili da vratim bicikl nazad. .naravno blokira konverzaciju i sms javlja da moze I nece da vratim novac. Mladi gospodine urazumite se i prestanite da varate ljude ovde na KP. Vas odgovor na ovo me uopste me zanima fazone tipa kriv je transport, sve je kod mene radilo, ja to nisam primetio, slucajno je ispalo tako itd su price za malu decu a nauci da mnozis posto si u opisu napisao 27brzina a ima 8x3=24. .I na kraju se makar i ne izvinis nego blokiras prepisku i ne javljas se na telefon. Ovo nije samo losa ocena tj. nije samo moje subjektivno misljenje vec apel da se ovakvim stane na put. Slobodno stojim iza svega receno da je istinito ko zeli detaljno da mu opisem zasto da ne saradjuje sa ovim clanom moze slobodno da me kontaktira na moj KP ili na telefon. Srecna svima kupoprodaja i VERUJTE dobro se dobrim vraca.
Evo posto je kupac dao negativnu ocenu i svoj komentar da malo razjasnimo situaciju. Gospodin se prvo interesovao za bicikl pa mu je cena spustena sa 179e na 155e,sto mu naravno nije bilo dovoljno, kada je bicikl stigao javio mi se i poslao poruku da opis nije tacan. Nazvao sam ga i objasnio da u naslovu kao sto i sami mozete videti pise 3x8 ili ti 24 brzine, gume jesu razliciti, ali ni jedna nije kineska,a ni stara,pri kraju razgovora sam rekao, molim te provozaj ga vidi da li ti sve odgovara. Posle dva dana poslao mi je poruku da sam prevarant, da je bicikl sav izgubljen i da prednja kocnica uopste ne hvata, naravno napisao sam da to nije istina i da zelim video snimak, da bi se uverio u to sto je gospodin rekao. Odbio je da posalje snimak, a onda je poceo da smisla izgovore, pa znas hvata ali nije to to, eto hocu novu gumu, za koju je rekao da je vec kupio... Kada sam mu rekao da nije u redu sto laze, poceo je da me vredja, a posle i da preti, za sta imam i poruke kao dokaz. Gospodin je kupio polovan bicikl,koji je zaista imao minimalne tragove koristenja po sebi,ali mislim da za 155e nigde nece naci da kupi nov bicikl.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobicu i ovde odgovor od njega kako, nije odgovoran za kurira i dostavu, klasicino za sta ce da se uhvati. Dobio sam telefon u 15i20 u 15 i 24 mu pisem da tel ne pali, on kaze mozda je bio na hladnom sacekaj, cekam do Sutradan-nista. Nosim kod majstora, dobrog, pitam ga jel moze to od vlage da se desi, kaze druze ne moze, covek mi se kune, 30.000din nece da vrati, kao da sam ih ja nasao na grani. Za ovo bi mu neko polupao glavu. Molim druge ljude da obrate paznju na komentar moj, jer sam ja isao logikom da uvek ima ljudi kojima ce nesto da fali, to su par tih negativnih ocena u mnoštvu pozitivnih, e ovaj nije za zaj..., dobro se uverite prvo. ., Od stvari koje je slagao, procenimo od kutije za LG , punjac djubre neko crno kinesko, upakovan kao da oce da se razbije, na kraju dobijam tel na kome nista ne radi. Ja mu ovo necu oprostiti, a on nek mirno spava. : ) Ne zelim coveku zlo, vole bih da se malo pomoli Bogu i shvati da ce se kad tad orbiti o glavu njemu i njegovoj porodici. Jos jednom sram te bilo. Sve sto sam mu rekao na sve je imao odgovor, kao sto ce imati i na moje ovo, uzmite ovo u obzir sto sam rekao.
Gospodinu je za telefon vracen novac, do kvara telefona je doslo u putu, ne shvatam u cemu je problem?

Poljoprivreda > Poljoprivredni alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi pokvarenu pumpu za vodu, odbija da je primi nazad, odbija da ucestvuje bar delimicno u ceni popravke, kaze nisam procitao poruke, pobrljavio mi sajt i slicno
Pumpa poslata 100% ispravna,to kakve kvarove je naveo kupac,nije bilo kod mene,pumpa se verovatno ostetila u putu i zato i jeste nastao problem,ali nema veze,kupac ima pravo da oceni kako misli da treba.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam telefon sa mrljom na sredini ekrana i neispravnim tacem a za to je prodavac garantovao ispravnost. Kad sam ponudio da vratim telefon odgovorio je : "Sta da mi saljes telefon juce stogao ti mi danas kazes ko zna gde je bio i sta si mu radio. " Dalja komunikacija bi bila neprijatna a posto ne zelim to dajem zasluzenu negativnu ocenu.
Telefon je poslat i zapakovan,u oglasu je lepo pisalo "Telefon se prodaje kao neispravan,bez prava na reklamaciju" ,a gospodinu sam lepo rekao da ne odgovaram ako se nesto desi u transportu,tako da smatram da uopste ne zasluzujem negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.