Marko

Paraćin

Član od: 06.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je slagao, patike nisu ni blizu novih, iscepane na dva mesta plus izgrebane, kulira poruke. Prodavac za izbegvati

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba da te je sramota, lepo sam pitao da l su ostecene, i da l im fali nesto, sram te bilo. Ovo ne bih ni neprijatelju poslao.

Asesoari > Žene | Naočare za sunce

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio naocare nije preuzeo. Gospodinu sam pustio poruku da mi uplati novac koji sam dao iz svog dzepa za postarinu, naravno nije uplatio. Potrosio sam benzin do poste i svoje vreme da bi mu poslao paket. Ne postovanje od strane kupca, zasluzena negativna ocena!

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao je oglas da je duks nov, par puta nosen! Duks nije nov i nosen je dosta jer je izbledeo od pranja (vidi se po boji i ivicama na dusku) i jos je pocepan na rukavu i zakacen na ledjima ima rupa. Ne bih preporucio nikome ovu osobu jer je slagao i mislim da ne treba da se bave ovim poslom!
Kao prvo uopste nije napisano da je duks nov,kao drugo duks koji je kupio kosta 3x vise u prodavnici a covek je ocigledno ocekivao da je duks nov pa je mislio da sam ja neinformisan i da cu prodati po toliko nizoj ceni, duks je nosen kao sto je napisano u opisu ali nema nikakvih ostecenja od navedenog,tako da ne bih ja preporucio nikome ovu osobu kao kupca a verovatno ni kao prodavca zato sto covek nema pametnija posla u zivotu nego da daje ljudima negativne ocene, sada ce popiti i prijavu i nadam se da ce administratori reagovati i blokirati nalog zbog vredjanja bez ikakve osnove!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.