Marko

Beograd | Palilula

Član od: 24.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

predmet nije kao iz oglasa, u pitanju je bila menjaza i clan nije hteo da pogleda moj telefon, vec ga je odma stavio u dzep. .verovatno jer je znao sta mi uvaljuje. posle mi je govorio kako ni moj telefon koji sam mu dao nije kao sto sam rekao, ali ja sam mu dao telefon da lepo pogleda, a to sto ga je on odma strpao u dzep da bi sto pre otisao i uvalio mi mrtav telefon to je druga prica, ali napad je najbolja odbrana. i nije hteo da vratimo zamenu. zao mi je, dogovor je bio ispostovan sto se tice nalazenja, ali glavno nije ispostovano.
Telefon koji je dobio je telefon koji je slikan i postavljen u oglase, gde je mogo jasno da pročita kako telefon radi. A evo i kopije razgovora sa pomenutim članom: http://oi40.tinypic.com/iefs3m.jpg tu se vidi opis telefona koji sam ja dobio, a evo i slika šta sam dobio: http://oi44.tinypic.com/2mm8e52.jpg http://oi42.tinypic.com/9rr8yq.jpg http://oi44.tinypic.com/et61j6.jpg http://oi39.tinypic.com/34oucjr.jpg Pa eto ja dobih negativnu ocenu (to je valjda ovo: "napad je najbolja odbrana" o čemu stefan priča :))
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.