marko

Jagodina

Član od: 10.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | DSLR i mirrorless

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Uz precizirano pitanje da li su stakla na objektivu bez ogrebotina, dobio sam odgovor da ogrebotina nema. Kada je stigao paket, nakon skidanja poklopca sa objektiva ogrebotine su vidljive golim okom. Uplatio sam novac pre slanja na racun od prodavca, ali on sada insistira da mu vratim posiljku pa ce mi tek nakon toga vratiti novac. (da se uveri da nisam otvarao aparat) Posto sam se vec jednom opekao ta opcija otpada. Nadam se da ce ostali kupci imati vise srece i biti pametniji od mene.
Decko me je zamarao pre kupovine na milion pitanja i slao sam mu gomilu slika jer sam video da je teska osoba,terao ga da kaze sta zeli da mu slikam da ne bi posle bilo problema...Takodje sam mu naglaslio moj nacin prodaje da bi znao da ne pokusava da menja delove pa da mi "kao" vraca neispravno...Kad je primio paket odma je bio nezadovoljan sa ogrebotinicom na objektivu.Izasao sam mu u susret rekao da posalje nazad da vrati dobice novac ako nije otvarao aparat istog trenutka.Medjutim on to nije zeleo ne znam iz kog razloga ali je ocigledno da je ili menjao nesto ili ko zna sta je radio...I tako me je sve vreme zamarao kako to ne bi kupio,iako sam mu ja u svakoj poruci nudio da vrati i trudio se da ispadnem fer...Brze bolje odmah je isao na negativnu ocenu...Da je sve ok bilo pristao bi on na povracaj,ali ko zna sta je radio pa ne zeli. I ja se nadam da ovakve kupce vise nemam,pruzis im sve uslove i slike i na sva pitanja odgovoris a oni ni u kom slucaju nisu zadovoljni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.