Marko

Aranđelovac

Član od: 14.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodata mi je pokvarena baterija a onda me je blokirao na telefonu, tako da sta reci za ovog clana. .Kad ovo radi za sitne pare sta je tek spreman za krupno a radi se o malom iznosu. .CLAN ZA IZBEGAVANJE
Doticni clan koji mi je dao negativnu ocenu pod optuzbom da sam mu prodao bateriju koju nisam (baterija se nalazi na oglasu) potpisuje se kao "Marko", "MarkoBg", "Markoneto" ima dva profila jedan sa koga prodaje a drugi koji sam sebi daje pozitivne ocene pod nazivom "Slavica". Evo linka da se uverite (https://www.kupujemprodajem.com/1881876-1-tall-ocene.htm). Inace ovaj mi je prodao parfem, (https://www.kupujemprodajem.com/528868-1-tall-kall-rnegative-marko-ocene.htm?data%5Bis_owner%5D=0) menja redovno svoje ime na KP kako bi prikrio trag, ujedno nije mogao da preboli sto sam detaljno opisao zasto me je prevario, pa je sa drugog profila poslao poruku da me pita za moj oglas i cim sam odgovorio on je dao negativnu ocenu kako sam ga prevario. Mnogo nisko i mnogo jadno, s obzirom da je on mene oštetio a ne ja njega za 3000din. Dobro cini, dobrom se i nadaj momcino! ;) Ja necu umreti za 3000din, al razmisli malo dal je ovo ljudski sto radis.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.