Marko

Beograd

Član od: 16.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Kineski telefoni | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je porucio staklo rekao da ce doci po njega i nikad se nije javio. Pokusan je kontakt preko KP i na mobilni telefon. NISTA. Moje vreme nije za bacanje. Izbegavajte ovog clana, nije korektan.
Staklo poruceno 24tog, 25og stiglo kod njih, javio im porukom da cu doci 27og po njega i oni odmah negativnu ocenu. Pozvani na telefon 26og, da bi rekli kako su prodali ga i kako ga vise na stanju nema. Pa ako je neko narucio i ocekujes da dodje po predmet logicno je da ga ne prodajes! Totalno nekorektan prodavac

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nestručno skinuo kuler, oštetio ležište za soket 775, prodao takvu ploču. Reklamirao sam ploču, poslao sliku gde se lepo vidi oštećenje ležišta zbog čega je ploča neispravna. Ne prihvata reklamaciju, pravi se blesav. Što dalje od ovakvih prodavaca to bolje. Prodavac za IZBEGAVANJE.
Skidanjem kulera ne moze se ostetiti leziste. jedino nestrucnim montiranjem procesora sto je verovatno kupac napravio. Reklamaciju ne prihvatam jer kao sto je i pisalo u oglasu da ne dajem nikakvu garanciju prilikom slanja jer je to jako lomljiv predmet i lako se ostecuje.

Mobilni telefoni > Sagem

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo posiljku koju je narucio. Morao sam da platim duplu postarinu. Osoba je neozbiljna i nepreporucujem je nikom za saradnju.
Prodavac nije ni poslao predmet. Te danas cu, te sutra i nista od toga. Na kraju ja dobijem negativnu jer je on kao morao da placa duplu postarinu. strasno!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.