Marko

Kragujevac

Član od: 22.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moram da dam negativnu ocenu ovom clanu, pored toliko pozitivnih ocena! Prodao mi je tablet Samsungov 7.0, tablet je odmah cim sam instalirao prvu igricu, angri birds, poceo sam od sebe da baguje i da izbacuje gresku uz non stop resetovanje, na kraju je poceo internet da zeza, uz sve prilozene slike koje sam mu poslao, on se pravdao time da je poslao ispravan tablet samo sa slabim karakteristikama koji navodno ne podrzava zahtevne igrice! Nije hteo da mu vratim tablet, jer kako je i sam rekao njemu ne treba i sto sam ga kupio, to je to! Ne preporucujem! !
Cist bezobrazluk. Tablet je apsolutno ispravan i takvog sam ga prodao kao sto se videlo na prilozenim slikama. Tablet je sa slabim karakteristikama i ne moze da se igraju zahtevne igrice. Angry Birds nije zahtevna igrica ali zahteva dobru memoriju. Ovaj tablet ima samo 1GB rama. Slikao sam sliku gde se vidi da youtube radi i da su svi programi podignuti i da rade. kaze mi kao ne radi internet a skidao programe preko google stora. Lepo sam mu objasnio da tablet nije problem vec koga drzi u rukama. Na kraju se izvinio i rekao da nije ocekivao da je toliko spor i da hoce da ga vrati nazad. Rekao sam da ja ne mogu da razmisljam umesto drugih i da nisam prodavnica pa da ako ti se ne svidja posaljes nazad...a i prodavnice to ne rade. Zalosno abog ovakvaih clanova.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao je da nezna dal su ispravne ploce za samsung megu da bi posle kad sam ih preuzeo za iste rekao da je u stvari znao da nisu ispravne ali je to postavio, moje misljenje za ovog clana izbegavati ga.
Cist bezobrazluk. Delove koje sam prodao su neispitani i to mu je receno, kao i sto sam mu rekao da ne znam da li ploce rade. Sve stoje poruke crno na belo i ne znam kako moze ovako da daje negativnu ocenu bez veze. Rekao sam mu da sam taj komplet delova prodavao za 1500 din jer ne znam sta radi a sta ne radi. A da sam znao da su ploce ispravne cena bi bila 100 evra. Imam naravno u porukama dokaz da je napisao da ce da rizikuje i da uzme delove. Izbegavati ovog clana maksimalno! Bez obzira sta mu rekli ukoliko nije zadovoljan na kraju ima da izmisli lazi i da da negativnu kao meni sad. Cist bezobrazluk!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.