Marko

Beograd | Vračar

Član od: 21.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Prikolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Danas presli 130 km da bi je kupio verujuci na rec iz oglasa, verujuci opisu koji je nekim cudom izmenjen. Prikolica je NEISPRAVNA BEZ PAPIRA I KIPERA, STRANICE I PATOS TRULI, RUDA VARENA PA VAR PUKAO. .. Sve u svemu nehativna ko vrata jer mi upravo izbi 100 e u nepovrat. .. Uzas.
Ono sto mi je za nauk od ovog oglasa je da kad me ubuduce neko zamoli da mu postavim oglas da to ne radim. Ujak me je zamolio da mu postavim oglas da prikolicu koju je dobio za neki dug. Ja sam uslikao prikolicu sa svih strana, na slikama se videlo da je prikolica stara, ishabana, da je patos i stranice truli i krivi... Po mom saznanju prikolica je koriscena za vozenje drva iz sume, tako da je ispravna i sluzi svrsi. Cini mi se da je sama prikolica rucno i radjena, tako da je i ruda i sve ostalo vareno ko zna kako i koliko. Nigde nije pisalo da prikolica ima kiper, dal se to podrazumeva - sumnjam. Svima koji su zvali za oglas ja sam prosledjivao ujakov broj i nisam nista ucestovao u daljoj prodaji. Osoba koja mi je dala ovu ocenu PRE odlaska me je upozorila da prikolica nema papire (i ujak je tog dna saznao da papire ne moze dobiti), ja sam se zahvalio i odmah sklonio to za papire iz oglasa. Na osnovu svega navedenom smatram da je ocena neosnovana. Zao mi je sto je osoba koja je dala ovu ocenu izgubila dan i novac za put da je pogleda. Svakako ova ocena je posledica frustracije sto baba nije devojka. Prikolica je na kraju prodata drugoj osobi po istoj ceni, tako da je svakako bilo koliko para toliko muzike. Pored svega, nikome nije bila namera da nekog prevari. A pogotovu ja nisam video ni kupca niti sam ja bio prodavac, tako da ne smatram da se ikako odnosi na mene. Sto je bilo do mene ja sam maksimalno korektno odradio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.