Marko

Kostolac

Član od: 21.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ista situacija kao u negativnoj oceni koju je vec dobio , prikrio je pravo stanje predmeta koji prodaje. U svom oglasu za predmet , ,maticna ploca , , koju sam kupio clan je izricito naveo da ista NIJE TESTIRANA. Kada je ploca stigla imalo je sta da se vidi , Ostecenja vidljiva na ploci garez i paljevine , da se takva ostecenja vide ne treba neka veca strucnost, I sta je ustvari onda trebalo testirati kada je sve bilo jasno. Clan se bavi prodajom laptopova I delovima laptopa te stoga nista nije slucajno ili iz neznanja prevideo. Da stvar bude jos gora sa iste ploce pokidao je konektor za punjenje za kojeg kaze da ga je je prodao . Na moj pokusaj da predmet vratim naisao sam na odgovor koji je nemoguce poverovati. KAZE: Druze ako ste hteli da mi date negativnu to ste mogli i bez trazenja posiljke. Na ovu opasku moram da odgovorim licno gospodinu da mu kazem da nema tu vrednost I ne predstavlja meni bas nista u zivotu I u poslu da bi ja njega jurio po internetu I ocenio negativnom ocenio. Drugo , ploca koju sam platio clanu trebala je biti u kompletu sa dzekom punjaca zato sto je sam proizvodzac tako prodaje , a svaku promenu na predmetu prodavac je duzan da navede. Skriva se iza pojma NETESTIRANO samo da bi ostvario nekakvu sitnu zaradu , te stoga obratite paznju na njegove oglase da ne bi I vi predpostavili da je NETESTIRANO samo NEISPITANO vec je netestirano onako kako ovom clanu odgovara. Korisno ce biti da jos kazem I to da mi je clan napisao da sam ustvari ja kriv jer sam se, , zaleteo u kupovini , ,. Prepisku konverzacije I kopiju oglasa mozete potraziti, a o kupovini od istog clana vi odlucite sami. Nije hteo da mu predmet vratim vec me je nakon tog predloga blokirao.
Navede ploca bila je netestirana kao sto je stajalo u oglasu,konektor za punjene nije isao uz plocu jer nije bio naveden.Takve ploce sa konektor kostaju 700 do 1000din. A ne 300din. Mogao je da pita sta ima na ploci a ne da trazi na slepo,i da tvrdi da svi prodaju konektor uz plocu kad nije tako. Clanu bih vratio novac kao sto sam vracao i do sada kada se nesto dogodi mojom krivicom.Ali posto je ovaj clan bio jako prost i nekulturan normalno je da necu vratiti.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

navedeno je da navodno nije primetio nikakve mane na laptop , ,ja sam usocio mane a nisam ga ni upalio, puknut poklopac displeja, deo kod tastature se odvaja , punjac u jako losem stanju a najgore od svega navedeno je da je lap top sa dual procosorom sto se ispostavilo kao netacno, i jos da kazem da se lap top greje jer je crko ventilator , ,toliko o manama , prijatno i dovidjenja
Poklopac displeja je bio prikazan na slici,imao je malo ostecenje. naveden je punjac da je radjen,i da je ispravan ne znam sta je tu sporno. Tastatura se ni na jednom mestu nije odvajala Ventilator je bio ispravan i radjen je sistem na laptopu dok je bio kod mene Specifikacije su bile prilozene na slici kada ste kupovali laptop imala je tacna oznaka procesora i windows koji je bio na njemu pokazuje da je dual
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.