Marko

Batočina

Član od: 26.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija sa Markom koji samo posreduje preko sajta je korektna i on je jedina svetla tacka. Ali, po njegovim recima, on je samo neko ko prosledjuje poruke rodjaku koji bicikla dovozi iz Austrije. Ja sam bicikl rezervisao sto mi je potvrdjeno uz napomenu da se ceka oko dve nedelje i preuzima na auto putu. Obzirom da je najavljeni rok prosao, na drugom sajtu je uocen pomenuti bicikl, prodat osobi koja je rezervisala drugi, ne SCOTT bicikl koji je meni obecan. I tu prestaje komunikacija. Od SCOTTA nista. Vodite racuna, uigrana kombinacija pod sloganom "nije do mene" u koliko dodje (kao sto je doslo) do toga da verovatno lakomost preovlada, vec do druge strane. OPREZ PRI UGOVARANJU! !! !! !! !Na broj telefona koji je prilozen se niko ne javlja! !! !! !! !!

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko mi je prodao objektiv i bateriju za fotoaparat, u oglasu je stajalo u dobrom stanju pitao sam dali fali nesto bjektivu dobio sam odgovor da je sve super. Poslat mi je objektiv i baterija. Otvorio sam kutiju uzeo objektiv gde zum uopste ne radi, mehanizam je unutra polomljen i zum ne funkcionise, krece od pola i pocinje da krca. Nazvao sam ga telefonom i kada sam mu naveo sve to, prvo je rekao da je kod njega radio sto je smesna prica i da ne zna sta je moglo da bude u transportu, ubrzo na pola razgovora je prekinuo vezu i posle mi na moju poruku da vrati novac, da cu ja platiti postarinu da bih dobio novac nazad za koji sam ocigledno bacio, odgovara da nema vremena on sa tim da se bavi i da nadjem drugog kupca da prodam, i sta sam ocekivao za taj novac. .. U prevodu polovnu bateriju sam platio 4400din. sa postarinom(koja je inace 2000din. nova a koju sam kupio usput samo zbog objektiva), jer objektiv mogu da bacim. Svesno je prodao stvar u takvom stanju i jos na sve to dobijam drsku i bezobrazna poruku od tog deckica. Za ovo ne moze biti nikakvog opravdanja ili nesto sto bi napisao u svoju odbranu tipa ostetilo se u transportu jer je nemoguce kad je mehanizam unutra izlomljen. Zaobilazite ovoga u sirokm luku, svesno je uzeo novac i prodao neispravnu stvar kao ispravnu na ovaj veoma los i podmukao nacin! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.