Marko

Beograd

Član od: 02.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naveo da je predmet prodaje original, a nije. Na moju konstataciju da ne radi kako treba (treba da bude aktivna) - složio mi priču kako za futrolu za telefon "treba da se skine program da bi radila" Kaže da je nova, a korišćena je. Sada se ne javlja na telefon, ni na poruke. .. Nije problem u parama koje sam ostavio, nego u karakteru gospodina prodavca. Ostalim kupcima želim puno sreće.
O Boze,sta sve slaze covek i to samo zato sto sam mu javio da imam kupca koji je spreman da plati vise od njegove ponudjene cene?!Ovom gospodinu nisam prodao futrolu! Hvala Vama na lazima...

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je tablet sa ne ispravnom kamerom i GPS uredjajem . A rekao je da je kao nov. I naravno odmah je iskljucio telefon .

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je u opisu rekao kako je sve u redu sa tabletom, da bi nakon preuzimanja tableta i telefona uvideo da zvucnik na telefonu ne radi, a pritom on je nestao sa sve novcem u sekundi i izgubio se medju blokovima. Na pozive ne odgovara, poruke isto, iako sam mu ponudio da se dogovorimo, da mi vrati 20 eura za popravku zvucnika, on nista. Obidjite ovog coveka u sirokom luku! !!
Ja se izvinjvam,ali to je moj drug prodavao preko mog profila,a ja nisam uopste bio upucen o cemu se radi...Izvinjavam se jos jednom,eto ja sada dobih jednu negativnu verujuci drugom na postenju.....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.