Marko

Niš

Član od: 11.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kućni ljubimci > Psi | Razno

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko mi je rekao sigurno dolazi po psa i naveo da mu sacuvam. Ja sam ljude odbijao njega zovem celi dan poruke cita ne odgovara nista. Neozbiljno
u oglasu je stavio slike od drugih psa,drug moj je otisao da ih pogleda,i imao je sta da vidi....zaobici ovakvog

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon otvaran i servisiran. Sto nije navedeno u oglasu! !!
na telefonu je menjana baterija,sto je i navedeno u oglasu,ali se decko ne razume u model telefona sony,na kome mora zadnji poklopac da se odlepi da bi se baterija zamenila,i zatim ponovo zalepi,to serviseri rade vrhunski bez ikakvih tragova...

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Salje nekompletne telefone sa manama! Meni licno je bio ekran ugnjecen a rekao je da je kao nov. Rekao mi je da mu vratim telefon, a onda je odustao od ideje da mi posalje drugi! Imam svaku prepisku, moze da se vadi koliko hoce na moje uvrede, za 22000 niko ne bi ostao ravnodusan! ZNam jos jednog clana kome je poslao 2 nekompletna telefona, pricao sam sa njim. Za sve ovo postoji prepiska. Ludi koji mu daju pozitivne, ili se ne razumeju ili nikad nista nisu kupili sa ovog sajta do sada. Prijavite zarad buducih korisnika! Za ovo ide prijava policiji.
Negiram sve sto je napisao. Do sada,nikada nisam imao nijednu reklamaciju,sve sto posaljem pre slanja dobro,dobro proverim... Izvesnom Dejanu sam poslao telefon,koji je bio kao nov i bez skrivenih mana,medjutim dejan mi se javlja posle par dana i navodi kako ima problem sa telefonom,kako ima problem sa ekranom,rekao sam ok nije problem resicemo to,ponudio sam mu da ja taj telefon proverim i ako je do moje greske da cemo gresku da ispravimo... Na sta smo se dogovorili da ce telefon da mi vrati a da cu ja trugi telefon da mu dam u toj vrednosti,na sta je on pristao Kad je trebao da mi posalje telefon,nije ga bilo,muljao mi je neke propale price kako je u guzvi i kako ce da ga posalje za koji dan... I dosao je taj dan,dan kad mu je navodno telefon proradio i nije zeleo da ga vrati,vec da mu uplatim na racun 2000din kako me ne bi negativno ocenio... Na sta sam se ja slatko nasmejao i bio u cudu na sta su sve danasnji ljudi spremni... Prepirke dopisivanja postoje,ali u moju korist,gde ja sve ovo dokazujem Hvala mu na negativnoj oceni,ali meni to kvalitet posla nece da promeni... Moje zadovoljne musterije su moja preporuka!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.