Marko

Leskovac

Član od: 28.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Sportske kamere i GoPro

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E, pa za ovog clana Negativna kao KUCA! Zovem coveka za kamericu. Pitao sam ga jel moze nesto nize, rekao je da moze. Sve se dogovorimo oko cene. Rekao mi je da ce mi poslati isti dan. Rekao mi je da mu ostavim podateke i ja mu napisem podatke za slanje. Cak mi je rekao i kako ce je upakovati i dobro zastiti za slanje. Ne bih mu slao moje podatke gde da mi posalje da se nismo dogovorili. Odgovorio mi je da ce mi javiti cim mi je posalje, cak smo se i dogovorili da mi posalje AKSom. Ja jos kupim neke stvari dodatne za tu kamericu, jer racunam da je TRGOVINA OBAVLJENA. Pricali smo telefonom oko 11: 30 pre podne i dogovorili se sve to. Ja mu saljem poruku oko 16h da pitam jel poslao, odgovora nema. Zovem vise puta nece da se javi na telefon. Uvece oko 20:30 samo je poslao poruku u dve reci da nije poslao. Ja opet saljem poruke i pozive ali nema odgovora. Sutra dan opet zovem i saljem poruku i tek onda mi odgovara preko sms da se kao predomislio i da je prodao tu kamericu nekom drugom po vecoj ceni. I da ne voli da mu se spusta cena. ZNACI SVE SMO SE BILI DOGOVORILI OKO PRODAJE, UBACIO ME U DODATNE TROSKOVE I POSLE JE IZBEGAVAO SVAKI VID KONTAKTA. A, SVE SAMO ZATO STO JE PRODAO NEKOM DRUGOM PO VECOJ CENI. Mogao je odmah reci posle 15min naseg dogovora preko telefona, da mu ne odgovara i stvar bi bila resena, ovako meni napravio troskove i izbegava svaki kontakt, jer je prodao nekom drugom. Imam sve poruke i snimljen razgovor. Sve sto on bude napisao drugacije od onog sto sam ja sad napisao je LAZ! A, vi cete sami proceniti. Nikada nisam nikog negativno ocenio, ali ovog sam morao, jer sam zaista izigran. Neki su mozda imali ok trgovinu sa njim, ali evo kako sam ja prosao. Mogu svakom (koga zanima) da pustim nas snimljen telefonski razgovor i printscreen poruka. Cuvajte se!
Nea i negativna ocen moze mi dobro koristiti da Vec znate svi Vi ucenjivaci znajte da kada zelite jako spustiti cenu da i budete nekorektni da proizvod i dodatke ne znate zasebno racunati da nemozete racunati na saradnju, samo ozbiljni ljudi mogu racunati sigurnost trgovine jer ovo nije pijaca! Pozdrav, svima i treba da znate moju politiku prodaje koliko budete korektni tako ce te biti ispostovani, Preveliko ubijanje cene moze se ponoviti i Vama, zato postujte cenu koja je napisana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.