Marko

Velika Plana

Član od: 27.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Trap

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljan clan koji je porucio paket i nije hteo da ga preuzme. Na telefon se ne javlja zato jedna ogromna negativna ocena. Izbegavati clana u sirokom luku ukoliko ne zelite da budte nasamareni.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Mislio sam da ga ne ocenim negativnom, al'' uopste se nije ni izvinuo u oglasu je naveo da je ploca ispravna nije bilo tako na njoj postoji kvar ne pokazuje sliku na displej samo beo ekran a znao je za to jer je prethodno razmontirao telefon i prodao ga u delove njegov displej je isto bio ispravan to potvrdjuje njegova od pre prodaja pogledajte.
Dovoljno je samo da se nasmejem.:))))) Ploca je ispravna,i mogla je da radi jos 10god.A to ako ti ne umes da namontiras je nesto drugo.Nije lepo ovako,ali dobro.

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

negativna ocena, osoba je rekla da je dvd polu ispravan i da je gledao a kada sam dobio uredjaj on je totalno neispravan i kao na njegovoj trecoj slici u oglasu svetli jedno dugme a na displeju nema nista i ne prima nikakve komande a kaze da je gledao film. Uredjaj je bio lepo upakovan i neverujem da je bilo problema u transportu i nemogu da poverujem da se pri mom ukljucenju u struju pokvario a njegova treca slika o uredjaju sve govori, dakle osoba laze i nepreporucujem nikome saradnju sa njim, a koliko vidim i sa jos jednim clanom je bio slican problem.
Dobio je ispravan dvd koji samo cita,u to nisam 100% siguran nego 100000000000%,a ako je on nesto pokvario sta ja tu mogu ili ako je nesto u transportu. Pre svakog slanja proveravam robu i uvek se salje u tacnom opisu. U mom slucaju,je dvd mozda ispravan i za rezanje on mi je rekao da reze samo na dvd+,ja sam odmah potrazio te cdove,ali ih je tesko naci,nisam to uspeo da probam,ali ako se razume,tj.sigurno je negde procitao vrlo je moguce. Verujem da je on to i spremio za nekog i odma preprodao za daleko vece pare,neka mu je na cast. I sa takvim kojima sve ugodis kako hoce i spustis im cenu ne saradjujem!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao telefon koji je otvaran a to nije napomenuo, obecao da ce poslati racun i garanciju a to nije ucinio, telefon kvašen i poskidani otpornici sa ploce telefona, rekao da je popravka moguca i da kosta 20 Eura medjutim ploca je potpuno beskorisna i popravka nemoguca jer je neki priuceni majstor totalno upropastio tako da sve sto je napisao u oglasu ne stoji i pazite se sta kupujete od njega jel covek prodaje djubre koje ko zna kako je nabavio . ..
Gospodin koji je pisao ovaj komentar i dao ocenu,je ocigledno (bez uvrede) imao amneziju,pa se ne seca da mu je receno da je telefon nosen kod majstora i da je majstor rekao da je moguca popravka oko 20e ali u Beogradu.Logicno da je otvaran kad je nosen u servis,obicno u servisu rade majstori koji koriste alat da dodju do kvara,a ne neku umnu moc,da ga samo pogledaju i odmah znaju sta je.:D Za garanciju je isto bio dogovor ako nadjem ubacicu je,nisam je nasao. A doticni je dobio telefon sa maskom koja je kao nova i full opremom sa poklon hdmi kablom za pare kojim se moze samo oprema kupiti,ali nema veze i to je bilo po dogovoru :),ja nikad nikog nisam prevario,kao ni njega,sve mu je bilo objasnjeno,on je pristao,a ja sam telefon koristio sve do tog dana bezicnim misom,i telefon je radio,samo bez toucha. OVO mi je prva i nadam se poslednja negativna ocena(za dosadasnje 3godine rada na kp),ali mi ne bih bilo krivo da je od istine,jos bi se ponosio time,a ovako sta da se radi,Bog sve vidi,a meni je dusa cista. p.s.Pozeleo sam mu i srecu da ga popravi,izgleda da je nije imao,ili je otisao kod pogresnog servisera,kao i ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.