Marko

Beograd | Vračar

Član od: 27.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije poslao paket nakon dogovora, pritom nije odgovarao na poruke posle toga.
Pisalo je u naslovu oglasa da je rezervisano,a doticni Sejo je navaljivao sve vreme da mu se posalje,da sam ga na kraju izignorisao.

Lov i ribolov > Lov | Lovački noževi fiksni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

klasican prevarant, u oglasu na slikama jedan noz (rucni rad sa drskom od jelenskog roga i koznom futrolom) poslao skroz drugi ni nalik onom sa slika (kinez sa plasticnom drskom). Kaze da je greska u posti, posto je slao dva noza, ali novac ne vraca. Cuvajte se od ovakvih.
Priznah gresku juce,rekoh da cu sutradan da uplatim novac,gospon se nije ni ponudio da mi posalje nazad paket,nego samo da vratim novce,ispred poste sam bio kada sam video da me je negativno ocenio. Nije sacekao ni 20 sati da vratim novac.

Kompjuteri | Desktop > Web kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam verovao da ovakvi ljudi postoje, nije problem sto nije hteo iz ko zna kod razloga da mi proda stvar vec me je zavlacio preko 2 nedelje, svaki dan pomerao za sutradan u vreme koje mu odgovara dok sam ja pomerao svoje planove. Svaki put sam ga pred vidjenje zvao da potvrdim a on se nije javljao i onda posle sat dva salje poruku "E iskrslo mi nesto jel moze sutra" , jednom sam ga na dogovorenom mestu cekao pola sata u 11 sati uvece rekao je da ce se javiti i normalno nije a ja sam zurio na autobus. Kada sam posle desetak dana ploudeo i pitao ga jel oce da proda slusalice ili ne rekao je da dolazi kod mene za 2 dana sigurno i da ce da mi ih sacuva. Posle te poruke se vise nije javljao. Kada sam hteo da mu dam negativnu ocenu na sajtu video sam da moramo da imamo razmenjene poruke na sajtu da bi mogao to da ucinim a mi smo se samo preko telefona culi. on je za to znao i namerno nije hteo da mi odgovara na poruke na kp pa sam morao sa drugog naloga da mu saljem poruku na koju se on upecao i odgovorio. Bas me zanima sta ce da smisli i odgovori na ovu ocenu. Ako se razmisljate da kupite bilo sta od njega bolje preskocite, nije vredno nerviranja
Ove ocene i sajt je izgubio svaki smisao. Svako moze da napise i da ocenu kakvu god hoce bez ikakve provere sa duplih naloga. Sa ovom osobom se nisam cuo i nista nisam dogovarao.

Lov i ribolov > Lov | Optika i kamere

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Radovanović je naručio lampu od mene i čim sam mu poslao paket i javio broj pošiljke (post express) dotični me blokirao na KP što mi je bilo jako sumnjivo. Posle 23 dana paket koji nikad nije preuzeo se vratio meni uz trošak od 620 dinara. Prva negativna ocena koju dajem od kako sam član KP. Dakle: ne preporučujem saradnju sa Markom.
Lepo sam javio gospodinu da nisam u Beogradu jer sam imao porodicnih problema i da najverovatnije necu moci da ga preuzmem i usput se nekoliko puta izvinio. Nisam cuo da paket stoji 23 dana u posti,u tom slucaju bih ga sigurno preuzeo. U svakom slucaju nije fer ocena.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorimo se da se nadjemo, a onda vodeci se njegovim ocenama, pozovem da vidim da li ce se javiti, naravno, nedostupan! Njegove ocene sve govore o njemu! Zaobilaziti!
Rekoh javicu se ako budem mogao da stignem,ako se ne javim to znaci da ne mogu. To sto ne mozete da prodate stvari nedeljama pa se hvatate za svaku slamku,nije moj problem.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kontaktirao me je sve smo se dogovorili da se nadjemo u odredjeno vreme. Ja sam ga cekao na dogovorenom mestu nije ga bilo. Onda sam ga nazvao i nije se javljao, nazvao sam ga jos par puta tacno me ignorisao. Onda sam se vratio kuci i video da je drugom prodao telefon bez da mene obavesti da je odustao ili bilo sta. Kako ga nije sramota da ne sme da se javi na telefon jel ga je sramota. Covek za izbegavanje nula za saradnju!
Ova ocena je fake,prvi put cujem i za ovog korisnika i za bilo koji dogovor.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je porucio robu i posle se nikad vise nije javio ni na poruke ni na mobilni. Veoma neozbiljan!
Samo sam se raspitivao o proizvodu,a Vi ste odmah prejudicirali moju porudzbinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.