Marko

Požarevac

Član od: 13.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne da ne odgovara opisu iz oglasa, vec je slika tu samo da privuce paznju, ima vise komada na stanju pa salje neispravne i ostecene laptopove. Nestrucno otvaran i popravljan laptop prilikom cega je i ostecen. Za bateriju napisano 2-3h, ali toliko je losa da laptop ne moze da radi bez punjaca. Prodavac je sam ponudio 5000din da vrati zbog lose baterije, ali se predomislio i prekinuo bilo kakvu komunikaciju, blokirao me ovde, kao i moj br tel. U moje tvrdnje kp tim ima uvid kroz poruke koje sam poslao doticnom. Sa ovakvim clanovima izbegavati bilo kakvu saradnju!
Kao prvo, laptop nije bio ostecen, potpuno je ispravan funcionalan i radi bez greske,desetine kupaca to mogu da potvrde. Doticni gospodin misli da je kupio nov laptop. U njegovom nekom umisljenom svetu, taj laptop je los. Da je tako kao sto kaze, svako bi trazio svoje pare nazad, ali on ne, on je inistirao da dobije 5000 din. Blokiran jeste jer me je svaki dan zvao i pritiskao da posaljem novac, sta sam odbio. Na kraju mi je i pretio "kao ima nacina kako cemo mi to da resimo".To moze da utvrdi KP tim. Iskreno ovakve ljude treba izbegavati, da sam znao da je ovakav, nikada mu ne bih prodao. Moje ocene govore vise o meni, nego ovaj doticni gospodin.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.