Marko

Niš

Član od: 24.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Telefoni i telefaks aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kada se napise u oglasu NOV znaci da je artikal NOV U KUTIJI mozda nije u fabrickom pakovanju ali NOVO JE NOVO svi znamo sta to znaci kada se napise. U slucaju ovog artikla, dobro je ocuvan ali nije ni NOV a ni KAO NOV jer postoje vidni tragovi koriscenja i na bazi i na slusalici. Kada je nesto NOVO onda se i ocekuje da uz njega dodje sve sto dolazi uz nov artikal a u slucaju bezicnog telefona to su obavezno baterije.
telefon nije 5puta koriscen nov kosta 6500din ti si dobio komplet za 1000din kao nov i ispravan jos se zalis za baterije od 300din,vrlo jeftino sa tvoje strane a reko sam da vratis ako nisi zadovoljan.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je telefo koji ima sofrverskih problema koji ne mogu da se otkriju tokom probe od 5 min Zvao sam ga posle 2 sata i rekao mu da telefon zeza a on mi je rekao da ga ne interesuje Nema veze ja sam se zeznuo ali vi ne morate Izbegavajte bilo kakvu saradnju sa ovim korisnikom! !!
Softverski problemi se resavaju hardverski ne,telefon je ok sam gledao proveravao i kupio a sad nije dobar,ko zna o cemu se tu radi.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je srafilicu koja zaista izgleda kao nova ali ne radi i ne radi ni posle 12 casova drzanja na punjacu. Na moj prigovor me upucije da otvorim srafilicu ili da je odnesem kod nekoga ko se razume i da je taj otvori i pogleda sta joj je, a posle me u sledecem postu okrivljuje da sam mozda zamenuo neke delove, nakon cega me blokira i onemogucava mi dalji kontak preko kupujemprodajem. Sramotni primer kako neko moze za 1200 din da proda svoje postenje i cast. Ocena NEGATIVNA i preporucujem IZBEGAVANJE kupovine od ovog clana.
Nije mu odgovarala velicina i jacina srafilice,hteo je da vrati ja to nisam prihvatio i to je to,sad ovde prica da je prevaren,vrlo neozbiljno i neposteno sa njegove strane...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.