Marko

Beograd

Član od: 12.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da kupim laptop i trebao mi je sto pre zbog posla. Prihvatio sam cenu i licno preuzimanje. Dobijao sam poruke da ima mnogo posla, pa se razboleo, ali da me laptop ceka i da nece biti prodat. .. Sacekao sam 10 dana i bez odgovora od tada.
Meni ocena ne znaci nista,ali ajde da odgovorim,kada je neko bolestan onda je bolestan,imao sam temperaturu i ja sada treba da idem da nosim nekom coveku lap top koji je dosadio. Prvi dan je bilo da li ima nalepnicu win 10,pa da li mogu da mu dam nalepnicu,pa zovem vas za 10 min da vam javim da saljete,pa onda pozove za sat i kaze ipak necu da se salje doci cu,pa onda ne dodje taj dan vec dodje neki drugi. I onda vam takav covek da ocenu jer je izrevoltiran sto nije uspeo da kupi nesto za male pare. Prvo je glupo od ovog sajta da dozvoljava da se daje ocena nekom ko nije ni kupio ono sto sam prodavao. Dve negativne imam od osoba koje su blago receno malo skrenuli sa mozgom. Pritom ovaj stavi opis iz oglasa nije tacan a nije ni video lap top niti je bio,smesan si ,vrati se u to selo tamo jer i nisi za bolje.

Odeća | Ženska > Majice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

paket uredno poslat post expresom pozecem, ali nije preuzet, jer su ostavili izvestaj da se paket podigne u posti, a doticna na to kaze. .. ja ne narucujem da bi isao po postama da bi podizao. .. znaci bolje da se paket vrati nego da se proseta? sramota
Nije doticna nego doticni,a najbolje govore moje ocene o tome kakav sam kupac,meni nije nista dostavljno,sedeo kuci,beks stigao,ove posiljke nigde,to nije moja krivica sto prodavci ne zanju da navedu broj stana pa postexpres salje posle u postu,ali dobro vasa procena,nemam nista protiv...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.