Marko

Koceljeva

Član od: 26.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je telefon navodno da sve radi tip top, bez greske, radio je 1h i poceo sam od sebe da se gasi sa punom baterijom, ili se baterija isprazni za 15 min. .. Telefon sad mogu da bacim i nista vise. .. Sto dalje od ovog clana! !! !! !! !!
Devojcice (dete), kao prvo zvala si me uvece u 8h a telefon si dobila u 12h, koristila ga i rekla mi da je sve ok i da si zadovoljna telefonom, dao sam ti ga ispod cene, molila si me da ga ne prodam nekom drugom jer ti se mnogo svidja, u opisu je sve lepo bilo ispisano, ali si mlada pa ti se mnogo svideo i nisi ni citala sta pise, da si procitala videla bi da kupujes polovan telefon i sta sve pise u opisu. Zamolio bi administratora kp da zabrani deci da prave naloge na ovom sajtu, bas zbog ovakvih stvari. Hvala za ocenu ;-)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.