Marko

Novi Sad

Član od: 04.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Lampe

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Robu nije hteo da preuzme, više puta pokušana isporuka. Paket mi je vraćen i naravno ja sam snosio troškove.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Domaći ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao ploce pre skoro mesec dana BEX-om, a da mi pritom nije poslao ni br. posiljke. Mene niko nije zvao iz bexa, niti mi je strigla bilo kakva poruka da je stigla posiljka. Nekoliko puta sam da pitao za broj , ali mi je prvo rekao da br. posiljke ne postoji, pa mi je trazio da mu posaljem novac jer je ostao bez para, a posiljka je bila poslata pouzecem. Ne kraju se ispostavilo da je posiljka stigla u magacin i da je na putu da se vrati nazad. Nakon svega me je pogrdno nazvao, sto me je nateralo da mu odmah, bez ustezanje dam losu ocenu, a vidim da ima i istoriju slicnih.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

16 dana ne moze da posalje plocu, ponalazi razloge, od pakovanja do slanja brzom postom, saljem mu link kako da posalje plocu posto kaze da nije nikad slao lp, pa se ne javlja nedelju dana, ne odgovara na pitanja pa se javi, da bi na kraju rekao da ne zna gde je ploca. Verovatno je prodao nekom drugom iz ruke a mene zavlacio. Krajnje neprofesionalno! Svakako njegov je predmet neka radi s njim sta hoce ali nemoj da me zavlacis!

Knjige > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je hteo kupiti knjigu. Nakon par dana nepreuzimanja u pošti, ne odgovara na Kp poruke ni na Sms poruke. Bez ikakvog obrazloženja nakon vraćene pošiljke iz kog razloga nije preuzeo pošiljku. Nekoretna saradnja .

Elektro i rasveta > Kablovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Robu nije preuzeo, više puta pokušana isporuka, ne javlja se kuriru na telefon, a ni nama. Paket nam je vraćen i naravno mi smo snosili troškove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.