Marko

Beograd | Zemun

Član od: 28.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac naveo stanje telefona 8.5/10, ekran pun mrtvih piksela, taster nazad bi trebao da bude touch ali nije, kada se stavi na punjac aplikacije se naizmenicno otvaraju, home taster samo sto nije ispao, bukvalno kao da ga je tenk pregazio. Odbija povrat novca. Negativna kao vrata.
O Boze, sta drugo reci... Ja sam lepo naveo kakvo je stanje telefona i sve je bilo kao iz oglasa i kao sa slika. Siguran sam znaci 100% da ekran nije imao mrtvih piksela, objasnite mi kako taster za nazad moze biti drugaciji nego touc, kada se stavi na punjac desavalo se nekad da krene da klikce i ja sam rekao kupcu samo da ugasi ekran ili da promeni punjac jer je to bilo do punjaca i on me nista nije saslusao, home taster je bio malo raskliman ali nikako nije mogao da ispadne, to je normalno od koriscenja jer nije to novi telefon. Telefon je bio u dobrom stanju, a kupac ga je ocenio sa cistom nulom... Kupac mi je naveo sve ovo u poruci i ja sam mu lepo objasnio sve to i on je samo procitao poruku i nista nije odgovorio, ja bih njemu sigurno vratio novac ali on ocigledno nije raspolozen za saradnju. Voleo bih kada bi neki kreatori ili admini mogli da pristupe porukama, a ne da se samo ovako lako daju pozitivne i negativne ocene...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.