Marko

Beograd

Član od: 06.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | SSD

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam sa doticnim da kupim uredjaj nov sa pisanom garancijom. Osoba mi donese uredjaj sa neoverenim papirom Ewe distribucije bez pecata i bilo kog podatka koji nista ne znaci. Na moje pitanje zasto kaze garancija se moze ostvariti preko njega a preko seriskog broja. Kazem to me ne zanima dogovor nije bio takav jasno sam vam postavio pitanje pisana garancija i odgovorili ste da ima, on kaze dostavicu vam kopiju fakture i time cete biti pokriveni. Kazem ok i osoba se nejavi 45 dana. Napisem mu poruku neodgovara, napisem drugu neodgovara i tek posle trece gde mu jasno napisem da sam video da je procitao poruke i duzeg teksta sa moje strane odgovori i kao sumnjam da sam rekao ista i ako mi neodgovara moze da vrati pare. Tako ja odgovorim da tako ne moze jer to nije bio dogovor da mi dostavi pisanu garanciju a izmedju ostalog ja sam uredjaj kupio na poklon i poklonio necu sigurno da ga sada trazim nazad i od tada se doticni nejavlja a vidi se da je procitao poruku. Zbog svega negativna ocena od mene za clana a meni skola za ubuduce, toliko. Budite oprezni sta se dogovarate. ..
Poštovani Joco, Vi zapravo niste imali nikakvih nedostataka.Vi ste dobili overenu garanciju ! Vi ste dobili opremu novu, i niste imali nikakvih reklamacija, osim što sumnjate da Vam neće proći eventualna reklamacija. Sumnjate da neće proći a niste ni pokušali da reklamirate !? Ukoliko ipak reklamirate uređaj i Vama se reklamacija ne prizna, onda bi trebalo da napravite negativan komentar i date ocenu za tako nešto. Za ovako nešto ste zaslužili i Vi negativan komentar !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.