Marko

Obrenovac

Član od: 23.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi je da je sa telefonom sve uredu, ali se ispostavilo da telefonu ne radi wifi i bluetooth

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stavio da je to Microsoft surface2, a prodao mi je Microsoft surface 1. odbio je da mu vratim tablet, ponudio mi je otkup od 50eu za isti. molim eve potencijalne kupce da ga zaobidju U sirokom luku
Ja sam mislio da je to 2 a ti posto se toliko razumes trebao si odmah kada si video slike da mi kazes da sam pogresio i da je to 1. Ja jesam pogresio i izvinjavam se... Opet nisam te prevario tablet vredi najmanje 130 eura a ti si ga dobio za 80.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost moracu da dam svoju prvu negativnu ocenu. Lepo sam pitao coveka u kakvom je stanju uredjaj i njegov opis uopste ne odgovara proizvodu koji je prodao i poslao jer je naveo da je u extra stanju. Vita ima ogrebotina pozadi, to je precutao i nije naveo, plus sto je mnogo gore memorijska kartica uz uredjaj koji je poslao i koja je navedena u oglasu kao deo dodatne opreme je neispravna i trazi non stop da se restaruje sistem i formatira a covek je rekao da sve radi perfektno i da je sve ispravno. Kada sam pitao za savet sta da radim i kako da resimo problem covek me blokirao na fejsu gde smo se dogovarali oko uredjaja i ne odgovara na poruke niti na moje telefonske pozive. Kao i svaki negativan komentar verovatno ce da se pravda kako je bilo ispravno sve pre slanja i kako sam ja nesto upropastio, sto je naravno van pameti i totalna neistina jer ja dobro poznajem uredjaj posto sam ga imao ranije i vrlo dobro znam kako se njime pravilno rukuje, a memorijsku karticu nisam dirao i neispravna je stigla. Zao mi je druze, ali poslao si neispravnu karticu i nisi naveo ogrebotine na uredjaju a rekao da sve dobro radi i slagao me, zato ide negativna ocena i obratite paznju prilikom saradnje sa ovim covekom.
Ps Vita je bila u odlicnom stanju,bila je sto posto ispravna,kao i sto sam ti pokazivao na messengeru sat vremena si me maltretirao upali kameru stavi na punjac,ajde na internet,kako ucitava igrica i sve je bilo ispravno,i onda si me ponovo zvao da sve ponovo pogledas.Pa si me dosadjivao na fejsbuku sto puta mi saljes poruke.I onda kazes da ti je pokvarena Memorijska kartica a ja sam ti sve ispravno poslao,sta si ti uradio ja nemam pojma i sta si pokvario ja sam ti pokazao da je sve ispravno i to si i video.NEMAJTE LJUDI POSLA SA OVAKVIM CLANOM..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.