Markoni

Beograd

Član od: 08.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Odeća i obuća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikom do sada nisam dao negativnu ocenu ali ovo me zaista iritira. Komunikacija protekla odlično, robu sam poslao, međuti on nije podigao. Zvao sam blagovremeno da preuzme to i obećao je, međutim posle 9 dana meni se paket vratio. Ja paket nisam podigao iz pošte jer cena duple poštarine iznosi više nego vrednost robe. E onda se on posle 10 dana 12 dana javio kako hoće da mi plati poštarinu i ponovo robu. Jednom sam se opekao, ne želim i drugi put da se neko igra sa mnom. Ako već hoće da bude fer ima telefon pa nek se javi da mi nadoknadi gubitak.
Istina je, zaboravio sam da podignem robu, poslao sam poruku gospodinu sa predlogom da mu uplatim sve sto treba,sa duplom postarinom,a on da posalje paket ponovo kad stigne. Odgovora nije bilo. I sad mi daje negativnu. Ok. Moja je greška.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Retko dajem negativne, ali ovoga puta moram. Jako tesko smo uspostavili kontakt, i bio je dogovor da ce mi ako velicina ne odgovara vratiti novac. Od toga nije bilo nista jer sam majicu posle nedelju dana dobio nazad postexpresom. Oprez sa ovim prodavcem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.