markovic

Beograd | Palilula

Član od: 19.03.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam jaknu marke Napapijri u beloj boji. Naglaseno je da je jakna bez ostecenja. Prvi dogovor za cenu je bio 5500 din (na oglasu stajalo 6200), zena mi sutradan javlja da ipak ne moze da mi posalje za 5500 vec za 6000 na sta pristajem jer je jakna bez ostecenja. Nakon svega toga u posti daje pogresan broj telefona pa mi nije stigla ni poruka a ni jakna na adresu (dao sam drugovu adresu jer nisam tu). Obilazim poste po gradu, preuzimam jaknu koja je vise zuta nego bela i na sve to puna fleka i tackica, na sta prodavacica odgovara kako toga nije bilo, da je bilo ona bi naglasila a i svakako je skuplja nova. To je to od mene, neka im je na cast.
Hvala na negativnoj oceni. Nikada nikog nisam prevarila pa ni vas. Jakna jeste nosena , ali nema fleke ne bih je takvu prodavala ili bih naglasila. Jaknu sam prodala iz razliga sto je detetu mala. Dobili ste jaknu , koju znamo koliko kosta za simbolicnu cenu. Ne zato sto je krs nego ispod svake cene. Nisam odoba koja voli da se prepucava , hvala jos jednom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.