Mars

Zrenjanin

Član od: 03.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Pojačala snage

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je u oglasu opisao pojačalo kao ispravno i u prepisci pre dogovora o kupovini na konkretna pitanja o ispravnosti odgovorio potvrdno, a u stvari je poslao delimično pokvaren uređaj. Imam slikan oglas i kompletnu prepisku. Na pojačalu ne rade potenciometri na prednjem panelu, pojačalo radi ali ne može da se utiša, uz to ne rade mikrofonski ulazi, šušti i pucketa line ulaz br. 1 na zadnjem panelu. Posle moje žalbe je rekao da je on koristio uređaj pre mesec dana sa dodatnom miksetom i da ne zna za te probleme i da je to u transportu pokvareno. Za ovo pojačalo inače nije potrebna mikseta ako je ispravno. Na sebi ima 2 mikrofonska i 6 line ulaza. Radim sa ozvučenjima preko 30 godina i ovakvi kvarovi se ne mogu uzrokovati transportom. Pojačalo je došlo u neoštećenoj kutiji koju sam slikao neotpakovanu i bez tragova fizičkih oštećenja pojačala u transportu. Kad sam mu poslao zahtev da mu vratim pojačalo i da mi on vrati novac i troškove pošiljke blokirao je poruke na KP i ne javlja se na telefon. Mogli smo se dogovoriti za povrat ili servis. Šteta na pojačalu je oko 3000din , a pojačalo sam platio 6000 din i dostava 807din. Ne mogu da ga tužim mali je iznos za sudsku prijavu.
Kupac je pojačalo dobio u ispravnom stanju, na njemu sam radio i svirao mesecima u odličnim studijskim uslovima. Provereno je pre nego što je oglas okačen, a opis sastavljen iz realnog stanja pojačala. Pasivna mikseta uz pojačalo je itekako potreba ako želite zakači instrumente i glas bilo ono ispravno ili ne. Nisam želeo da prihvatim povrat pojačala jer bi me to koštalo tačno 1.614 dinara. A stiglo bi pojačalo za koje kupac tvrdi da nije ispravno, nakon što ga je on najverovatnije zaključeno iz teksta iznad ispitivao, probao, otvarao... Stojim iza toga da je poslato u ispravnom stanju i da je opis oglasa odgovarao datom. Neko ko se bavi 30 godina ovim poslom treba znati da ako se odlučite za kupovinu ovako osetljive polovne elektronike preko oglasa sigurno nećete biti spremni na povrat istog nakon što kupac proba pojačalo bez vašeg prisustva i shvati da mu se ne dopada. Mnogo govori o kupcu koji je spreman na tužbu, radi polovne robe koju je po mojoj proceni sam doveo u trenutno stanje koje opisuje u svom tekstu. Takođe imam slike oglasa i kompletnu prepisku iza kojih stojim. Pozdrav za kupca i u potpunosti smatram da je negativna ocena suvišna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.