Martin

Subotica

Član od: 26.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac je naveo da je stap koriscen 2 puta. nije tako jer ima ostecenja a nece da saradjuje iako priznaje da je tako. odlepljen je sprovodnik a on kaze da je kupio stap od 110 evra i isto ima takvo odtecenje. nema odgovor. segmenti su jako potroseni na spojevima i vide se ostecenja u vidu ogrebotina i riseva.
sta reci moje ocene sve govore prvo pisalo daje stap koriscen ali sacuvan oglas pod koriscen i jeste bukvalno ko nov onda je maltene pvo plakao daje skupo ok sp[ustim cenu e kad je stigao paket onda kaze da stap nije nov i da sam ja lazov e sad cu da uputim zalbu kp za vredanje da sankcionisu takve clanove molim sve kolege da sami ocene ko je u pravu normalno stap nije hteo da vrati damu posaljem novac upozorenje svim kolegama izbegavajte ovog clana skroz nekorektan i nevaspitan gospodin pozdrav svi clanovima postovanje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.